Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Kronika Črnomelj

Pri 18 letih že večkratna kršiteljica

Piše: Radio Krka

Čas objave:
08.11.2012 08:11

Črnomaljski policisti so poskušali zaustaviti 18-letno voznico, ki je vozila po nasprotnem voznem pasu in se ni zmenila za policijske znake. Kasneje so jo zaustavili. Gre za za večkratno kršiteljico.

Črnomaljski policisti so 7. 11. dopoldne med kontrolo prometa na lokalni cesti ustavljali voznico osebnega avtomobila, ki je vozila po levem smernem vozišču. Kršiteljica njihovih znakov ni upoštevala in je nadaljevala z vožnjo. Zapeljali so za njo in jo ustavili v naselju, v okolici Črnomlja. Med postopkom so ugotovili, da gre za 18-letno večkratno kršiteljico cestno prometnih predpisov, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozila je poškodovan in neregistriran osebni avtomobil Citroen AX, ki je bil v januarju 2012 odjavljen iz prometa. Med vožnjo ni uporabljala varnostnega pasu, v vozilu je vozila otroka, ki na sedežu ni bil zavarovan z ustreznim zadrževalnim sistemom. V vozilu ni imela predpisane opreme in ni imela prižganih dnevnih svetilk.

Policisti so osebni avtomobil zasegli, na sodišče naslovili obdolžilni predlog in ji izdali plačilni nalog. Zakon o pravilih cestnega prometa, Zakon o voznikih in Zakon o motornih vozilih za navedene kršitve določa globo v višini 1750 evrov.