jasmina kandorfer Dobra karma

"Ljudi testiramo in uporabljamo intuicijo," je ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za sredo, 1. aprila

Video Reporter.si

Domoljubna pesem z besedilom premierja Janše ...

koronavirus, slovenija Svet24.si

V torek 39 na novo okuženih, umrli sta dve osebi

sircelj Necenzurirano

Največje "luknje" v megu zakonu

4 Igor Jelen Iggy - foto osebni album Odkrito.si

»Zadnje tri tedne ni bilo nikakršnih opozoril«

delovna-akcija, družina-ržen Njena.si

Luksuz in revščina: So Rženovi pretentali POP TV?

Kronika Drnovo

Pri Drnovem huda neseča

Piše: Radio Krka

Čas objave:
14.01.2013 12:59

Na lokalni cesti med Cerkljami ob Krki in Drnovem se je včeraj zjutraj zgodila huda prometna nesreča, v kateri sta se dve dekleti zelo hudo poškodovali.

Voznik osebnega avtomobila Seat je vozil po lokalni cesti iz Cerkelj ob Krki proti Drnovemu. Na ravnem delu ceste je zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in se z avtomobilom večkrat prevrnil. V nesreči sta se dve potnici, stari 20 let, posebno hudo telesno poškodovali, voznik se je hudo poškodoval, druga dva potnika pa se nista poškodovala. Nihče od udeležencev med vožnjo ni uporabljal varnostnega pasu. Ena izmed potnic je med prevračanjem padla iz vozila, drugo, ki je ostala ukleščena v avtomobilu, pa so iz vozila rešili gasilci in reševalci.

Novomeški prometniki okoliščine prometne nesreče še ugotavljajo. Domnevni 22-letni voznik nima veljavnega vozniškega dovoljenja, odklonil je tudi preizkus alkoholiziranosti. Policisti so vozniku odvzeli osebni avtomobil, po zaključenem postopku ga bodo ovadili na pristojno tožilstvo.