Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Kronika Drnovo

Pri Drnovem huda neseča

Piše: Radio Krka

Čas objave:
14.01.2013 12:59

Na lokalni cesti med Cerkljami ob Krki in Drnovem se je včeraj zjutraj zgodila huda prometna nesreča, v kateri sta se dve dekleti zelo hudo poškodovali.

Voznik osebnega avtomobila Seat je vozil po lokalni cesti iz Cerkelj ob Krki proti Drnovemu. Na ravnem delu ceste je zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in se z avtomobilom večkrat prevrnil. V nesreči sta se dve potnici, stari 20 let, posebno hudo telesno poškodovali, voznik se je hudo poškodoval, druga dva potnika pa se nista poškodovala. Nihče od udeležencev med vožnjo ni uporabljal varnostnega pasu. Ena izmed potnic je med prevračanjem padla iz vozila, drugo, ki je ostala ukleščena v avtomobilu, pa so iz vozila rešili gasilci in reševalci.

Novomeški prometniki okoliščine prometne nesreče še ugotavljajo. Domnevni 22-letni voznik nima veljavnega vozniškega dovoljenja, odklonil je tudi preizkus alkoholiziranosti. Policisti so vozniku odvzeli osebni avtomobil, po zaključenem postopku ga bodo ovadili na pristojno tožilstvo.