rupnik profimedia-0675959565 Svet24.si

Po razkritju, da je zlorabljal nune, Slovenci ...

planicaziga Svet24.si

11-letni Žiga iz Renč ustvaril pokal za ...

15421X8933 Necenzurirano

Kdo v Ljubljani kupuje luksuzna stanovanja brez ...

KPV_Tacke_1 Reporter.si

Kaj za vraga se gre Golob: misica Tina Gaber in ...

aleksander ceferin uefa re Ekipa24.si

Na Uefi šokirani: Madžari trdijo, da jim ...

Everybody loves Raymond Odkrito.si

Tragično ozadje srečne družine

ragbi 1 Ekipa24.si

Kakšno slačilnico so pustili za seboj! Mladi ...

Kronika Sevnica, Grosuplje, Metlika, Šentjernej

Pri Gabrju trčil v odbojno ograjo

Piše: R.K.

Čas objave:
18.09.2021 09:09

Včeraj ob 17.42 je na cesti Mokronog – Boštanj pri naselju Gabrje v občini Sevnica osebno vozilo trčilo v odbojno ograjo. Gasilci PGD Sevnica so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator na vozilu, očistili po vozišču razlite motorne tekočine, nudili pomoč policiji in delavcem vlečne službe. Poškodovanega voznika so svojci prepeljali v SB Novo mesto.

Ob 17.43 sta v naselju Št. Jurij v občini Grosuplje trčili osebni vozili. Gasilci PGD Grosuplje in GB Ljubljana so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, s tehničnim posegom iz vozila rešili poškodovano osebo in nudili pomoč reševalcem NMP Ljubljana. Reševalci so na kraju oskrbeli v nesreči lažje poškodovani osebi.

Ob 0.11 je na relaciji Novo mesto—Metlika pri kraju Jugorje pri Metliki iz poškodovanega vozila po cesti in parkirišču iztekalo motorno olje. Gasilci PGD Črnomelj so oljne madeže v dolžini okoli 500 metrov posuli z vpojnim sredstvom ter oprali in očistili cestišče.

Ob 3.40 je v Šentjerneju na Prvomajski cesti v garaži poslovnega objekta zaradi poškodovanega ventila iztekala voda. Gasilci PGD Šentjernej so izčrpali vodo iz zalitega glavnega jaška, zaprli ventil ter sanirali poškodbo.