Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Kronika Sevnica, Grosuplje, Metlika, Šentjernej

Pri Gabrju trčil v odbojno ograjo

Piše: R.K.

Čas objave:
18.09.2021 09:09

Včeraj ob 17.42 je na cesti Mokronog – Boštanj pri naselju Gabrje v občini Sevnica osebno vozilo trčilo v odbojno ograjo. Gasilci PGD Sevnica so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator na vozilu, očistili po vozišču razlite motorne tekočine, nudili pomoč policiji in delavcem vlečne službe. Poškodovanega voznika so svojci prepeljali v SB Novo mesto.

Ob 17.43 sta v naselju Št. Jurij v občini Grosuplje trčili osebni vozili. Gasilci PGD Grosuplje in GB Ljubljana so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, s tehničnim posegom iz vozila rešili poškodovano osebo in nudili pomoč reševalcem NMP Ljubljana. Reševalci so na kraju oskrbeli v nesreči lažje poškodovani osebi.

Ob 0.11 je na relaciji Novo mesto—Metlika pri kraju Jugorje pri Metliki iz poškodovanega vozila po cesti in parkirišču iztekalo motorno olje. Gasilci PGD Črnomelj so oljne madeže v dolžini okoli 500 metrov posuli z vpojnim sredstvom ter oprali in očistili cestišče.

Ob 3.40 je v Šentjerneju na Prvomajski cesti v garaži poslovnega objekta zaradi poškodovanega ventila iztekala voda. Gasilci PGD Šentjernej so izčrpali vodo iz zalitega glavnega jaška, zaprli ventil ter sanirali poškodbo.