Kino Bežigrad Svet24.si

FOTO: Razdejanje v ljubljanskem kinu, projekcije ...

Avtobus Svet24.si

Zaspala na avtobusu, rešiti so jo morali gasilci

jan2 Svet24.si

VIDEO: Jan Plestenjak priznal: »Imam punco, imel ...

terenci mercedes sloveska vojska pl Reporter.si

Ekskluzivno! Korupcija v Slovenski vojski: ...

franc puksic z Necenzurirano

Policija išče milijon, ki ga je župan Pukšič ...

Jivuben Rabari L Valjibhai Rabari D z otrokom India Times Odkrito.si

70-letna ženska prvič rodila

dragic doncic Ekipa24.si

Hahaha, pravi NOREC! Dragić je pred tekmo želel ...

Kronika Sevnica, Grosuplje, Metlika, Šentjernej

Pri Gabrju trčil v odbojno ograjo

Piše: R.K.

Čas objave:
18.09.2021 09:09

Včeraj ob 17.42 je na cesti Mokronog – Boštanj pri naselju Gabrje v občini Sevnica osebno vozilo trčilo v odbojno ograjo. Gasilci PGD Sevnica so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator na vozilu, očistili po vozišču razlite motorne tekočine, nudili pomoč policiji in delavcem vlečne službe. Poškodovanega voznika so svojci prepeljali v SB Novo mesto.

Ob 17.43 sta v naselju Št. Jurij v občini Grosuplje trčili osebni vozili. Gasilci PGD Grosuplje in GB Ljubljana so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, s tehničnim posegom iz vozila rešili poškodovano osebo in nudili pomoč reševalcem NMP Ljubljana. Reševalci so na kraju oskrbeli v nesreči lažje poškodovani osebi.

Ob 0.11 je na relaciji Novo mesto—Metlika pri kraju Jugorje pri Metliki iz poškodovanega vozila po cesti in parkirišču iztekalo motorno olje. Gasilci PGD Črnomelj so oljne madeže v dolžini okoli 500 metrov posuli z vpojnim sredstvom ter oprali in očistili cestišče.

Ob 3.40 je v Šentjerneju na Prvomajski cesti v garaži poslovnega objekta zaradi poškodovanega ventila iztekala voda. Gasilci PGD Šentjernej so izčrpali vodo iz zalitega glavnega jaška, zaprli ventil ter sanirali poškodbo.