benjamin-netanjahu Svet24.si

Netanjahu: "Jasno hočem povedati, da bomo sami ...

Johnny Deep Svet24.si

Johnny Depp na britanski premieri presenetil z ...

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

»Turbo anus« Janeza Janše? Takšne argumente ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

doncic Ekipa24.si

Prihajajo Luka 3! Dončić bo kmalu predstavil ...

Kronika

Pridržali kršiteljico in tri kršitelje

Piše: R.K.

Čas objave:
22.02.2023 10:36

Včeraj nekaj pred 17. uro so policiste poklicali na pomoč iz prodajalne v Krškem, kjer naj bi ženska kršila javni red in mir z vpitjem in žaljenjem osebja.

34-letna kršiteljica, ki je bila pod vplivom alkohola, se tudi po prihodu policistov ni pomirila in ni upoštevala ukazov, zato so zoper njo uporabili prisilna sredstva, jo obvladali in odpeljali v prostore za pridržanje. Zaradi kršitev ji bodo izdali plačilni nalog.

Klic na pomoč so iz gostinskega lokala okoli 18.30 prejeli tudi brežiški policisti. 35-letni kršitelj, ki je žalil goste in jim grozil, se kljub opozorilom policistov ni pomiril, zato so zoper njega uporabili prisilna
sredstva in ga odpeljali v prostore za pridržanje. Zaradi kršitev so mu izdali plačilni nalog.

Okoli 21. ure so novomeški policisti posredovali v naselju Prapreška pot, kjer je prišlo do pretepa med dvema kršiteljema. 30-letni kršitelj se tudi po prihodu policistov ni pomiril, odpeljali so ga v prostore za pridržanje in mu zaradi kršenja javnega reda in miru izdali plačilni nalog.

V noči na 23. 2. je na terasi gostinskega lokala v Krškem pijan moški s kričanjem motil javni red in mir in razmetaval stole. 52-letni kršitelj se ni pomiril in ni upošteval ukazov policistov, zato so mu odvzeli prostost in ga odpeljali v prostore za pridržanje.