profimedia-0713119763 Svet24.si

Manekenka pravi, da pije kri svojega mladega moža

pogresani_oblacila Svet24.si

Osvojil Triglav in izginil

POL20220602BOR_7628 Necenzurirano

Na Hanovi mizi za 100 milijonov želja naftnih ...

resa velika planina Reporter.si

Uroš Urbanija se ju ni usmilil: kako sta se ...

predor Ekipa24.si

Grozljivka v predoru! To naj bi bile okoliščine,...

kmetija-2022 Njena.si

FOTO: Razkrito, kje in kako bodo živeli ...

sveca Ekipa24.si

Huda tragedija! V nesreči na pripravah na ...

Kronika Novo mesto

Tat je bil prijet

Piše: PU Novo mesto

Čas objave:
05.05.2020 10:36

Na Rozmanovi cesti, v Novem mestu, je včeraj, okoli 13. ure neznanec vstopil v poslovne prostore podjetja in vzel denarnico z dokumenti, bančno kartico in denarjem. Oškodovanec je ugotovil, da je storilec po tatvini na območju Novega mesta opravil več dvigov gotovine na bankomatih.

O tatvini je seznanil policiste, ki so se takoj odzvali in začeli izvajati aktivnosti za izsleditev storilca. Nekaj pred 15. uro so na Ljubljanski cesti izsledili in prijeli 32-letnega osumljenca. Zasegli so mu del ukradenega denarja in denarnico in jo vrnili oškodovancu. Storilca kaznivega dejanja bodo ovadili na pristojno tožilstvo.

Našli ukradeno žago

Včeraj, okoli 14. ure pa je oškodovanec policiste PP Novo mesto obvestil o tatvini. Na Seidlovi cesti naj bi storilec izkoristil njegovo odsotnost in iz odprtega gospodarskega objekta ukradel motorno žago in mobilni telefon. Policisti so opravili ogled in zbrali obvestila. Ob pregledu širšega območja so v večernih urah v Kettejevem drevoredu našli skrite ukradene predmete. Nadaljujejo z ugotavljanjem vseh okoliščin in aktivnostmi za izsleditev osumljenca tatvine.