Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Kronika

Prometna nesreča s smrtnim izidom

Piše: R.K./PU Novo mesto

Čas objave:
28.07.2018 09:55

Danes okoli ene ure zjutraj se je na avtocesti med Dobruško vasjo in Smednikom, pri kraju Grmovlje, občina Škocjan, zgodila prometna nesreča.

Voznik kombiniranega vozila je zapeljal v osebi, ki sta stali na cesti ob okvarjenem avtomobilu. V nesreči je ena oseba umrla, ena pa je hudo poškodovana. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto so poškodovano osebo oskrbeli in prepeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto. Gasilci GRC Novo mesto in PGE Krško so zavarovali kraj prometne nesreče, usmerjali promet, nudili pomoč pri oskrbi in prenosu poškodovane osebe, razsvetlili kraj in počistili cestišče. Delavci DARS-a so postavili cestno signalizacijo.

V zadnjem tednu dni ja na cestah na območju Policijske uprave Novo mesto to že druga prometna nesreča s smrtnim izidom, ki sta jih povzročila voznika tovornih vozil. 

Policisti ponovno pozivajo voznike k previdnosti in doslednemu upoštevanju cestno prometnih pravil. Na vseh cestah naj upoštevajo veljavne omejitve hitrosti, prilagodijo hitrost vožnje (gneča na cesti, stanje vozišča...) in vozijo na primerni varnostni razdalji.