nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

Severina, Igor Kojić Svet24.si

FOTO: Potem ko je izbrisala soprogov priimek, ...

jansa sarec-pl3 Reporter.si

Ker je Marjan Šarec skočil v prazen bazen, bo ...

ivan janez janša sds Svet24.si

Janez Janša prepričal NSi, DeSUS in SMC

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Stojan Petrič je izgubil Karavanke, a dobil ...

1_jernej tozon 4 Njena.si

Jernej Tozon s svojo novo prijateljico

Nandi Uzelac Njena.si

Sanjski moški: Nandi po šovu odkrili tumor

Kronika Nm

Prvega novembra prva smrtna žrtev

Piše: Radio Krka

Čas objave:
01.11.2012 07:09

Ponoči se je zgodila huda prometna nesreča s smrtnim izidom. 21-letna voznica osebnega vozila je zapeljala s ceste v reko. Nesreče mlada ženska ni preživela.

Ob 02.03 je v bližini Ceste Kozjanskega odreda v Šentjurju 21-letna voznica osebnega vozila zapeljala v reko Voglajno. Posredovali so reševalci NMP Celje in gasilci PGE Celje, ki so osebo s tehničnim posegom rešili iz vozila, ki je bilo 50 cm pod gladino, vozilo izvlekli na cestišče in odklopili akumulator na vozilu. Voznica nesreče ni preživela.

Po poročanju rtvslo je voznico v vozilo ukleščilo, rešili pa so jo njeni bližnji sorodnik in policista policijske patrulje Policijske postaje Šentjur pri Celju.

Poškodovanki so zdravniško pomoč nudili že na na kraju dogodka, nato pa so jo prepeljali v celjsko bolnišnico, a je kljub oživljanju umrla, so zapisali na celjski policijski upravi.

_________________________________________________________
Ponoči so policisti po Sloveniji obravnavali 26 prometnih nesreč. V 23 prometnih nesrečah je nastala le materialna škoda, 1 oseba je umrla, 2 osebi pa sta bili lažje poškodovani. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola je bil pridržan 1 voznik.

Opravili so 83 intervencij zaradi kršitev javnega reda in miru, od tega 52 na javnih krajih in 31 v zasebnih prostorih ter pridržali 7 kršiteljev.

Kaznivih dejanj je bilo obravnavanih 41, med njimi 14 tatvin, 10 vlomov, 8 poškodovanj tuje stvari, 4 nasilja v družini, 2 lahki telesni poškodbi, 2 ropa ter ponarejanje listin.