dušan-vučko Svet24.si

»Glede volilne udeležbe bi si morale ogledalo ...

gorski reševalci, francija, helikopter Svet24.si

Na smučišču silovito trčil v 5-letno ...

zvezdana mlakar Svet24.si

Zvezdana Mlakar združila moči s sinom Majem

tonin novak nsi pl Reporter.si

Nož v hrbet Ljudmili Novak: Matej Tonin pred ...

20210401-01055055 Necenzurirano

Zaposlenim dala hitre teste, zaradi katerih jo ...

YT Odkrito.si

Video, ki je presegel 10 milijard ogledov na ...

inter handanovic pokal Ekipa24.si

ŠKANDAL! Juventus zahteva ponovitev tekme z ...

Kronika

Razlito olje, padlo drevo, dimniški požar

Piše: R.K.

Čas objave:
21.10.2021 21:06

Ob 11.13 je bilo na cesti Novo mesto—Metlika pri Vahti razlito motorno olje. Gasilci GRC Novo mesto so z absorbentom posuli razlito olje in očistili cestišče v dolžini enega kilometra. Dežurni delavec cestnega podjetja je zavaroval kraj razlitja s cestno signalizacijo. Obveščene so bile pristojne službe.

Ob 09.09 je na cesto v bližini naselja Cerov Log v občini Šentjernej padlo drevo in oviralo promet. Dežurni delavec cestnega podjetja je razžagal in odstranil drevo.

Ob 12.48 je na cesto Črnomelj—Tribuče v občini Črnomelj padlo drevo in oviralo promet. Dežurni delavec cestnega podjetja je razžagal in odstranil drevo.

Ob 5.06 sta na avtocesti pri Smedniku v občini Krško trčila osebno in tovorno vozilo. Gasilci PGE Krško so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorja na vozilih in nevtralizirali razlite motorne tekočine. Reševalci NMP Krško so poškodovano osebo oskrbeli in prepeljali v SB Brežice.

Ob 11.04 so posredovali gasilci PGD Sevnica v Lekarni Sevnica, kjer so iz luknje na fasadi odstranili osje gnezdo.

Ob 14.53 je v naselju Ravno v občini Krško gorelo v dimniku stanovanjskega objekta. Pred prihodom gasilcev je požar pogasil domačin z gasilnikom na prah, ter izpraznil kurišče. Gasilci PGE Krško in PGD Smednik so pregledali ostrešje s termovizijsko kamero in lastniku zaradi neuporabnega dimnika prepovedali nadaljnje kurjenje.