sveča Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

evropska unija, evropske volitve Svet24.si

Dolgoletni evropski komisar opozarja na nujne ...

1711376183-dsc0361-01-1711376151675 Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati ...

jankovic praznik ljubljane Reporter.si

Poglejte, kdo vse se je prišel poklonit ...

jordan cigara Ekipa24.si

Pa to je noro! Neverjetna vila Michaela Jordana, ...

Dragana Mirković BestFM

Razkrivamo! Seznam najbogatejših balkanskih zvezd

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

Kronika Portorož

Reševalca iz vode posilila 17-letnico

Piše: Radio Krka, sta

Čas objave:
26.06.2015 12:31

Koprski policisti so v soboto pozno popoldne prejeli prijavo posilstva na plaži v Portorožu. Posilstva sta osumljena moška z Obale, ki naj bi zlorabila mladoletnico.

Oba so privedli k preiskovalnemu sodniku, ki ju je po zaslišanju izpustil. Moška sta kazensko ovadena za kaznivo dejanje posilstva, so sporočili s Policijske uprave Koper. Kriminalisti so sicer oba osumljenca pridržali, ju zaslišali in opravili hišne preiskave na domu.

Po poročanju Primorskih novic naj bi šlo za reševalca iz vode, ki naj bi posilila vinjeno 17-letnico. Kot poročajo Primorske novice, naj bi se dogodek zgodil v soboto popoldne, ko naj bi neko 17-letno dekle zaradi preveč popitega alkohola izgubilo razsodnost in se zapletlo v pogovor z najmanj dvema moškima. Ta naj bi jo prepričala, da naj bi z njima odšla v prostore na plaži, kjer naj bi jo posilila.


Dogodek naj bi najstnica zaupala svoji prijateljici, nato pa še policiji. Sprva naj bi bilo osumljenih več oseb, pozneje pa naj bi policisti pridržali dva, ju zaslišali in nato izpustili, a postopek naj bi se nadaljeval. Po informacijah Primorskih novic, naj bi šlo za reševalca iz vode.

Organizatorji prireditve so za Primorske novice pojasnili, da se dejanje ni zgodilo na prireditvenem prostoru in da vanj niso vpleteni najeti reševalci.