denar, bankovec, 500 Svet24.si

V Sloveniji na pozabljenih računih 19 milijonov ...

20180703-00871491 Svet24.si

Janša si je z milijoni zagotovil njegovo podporo,...

karin1 Svet24.si

Je ženskam v igralskem poklicu težje kot ...

policija, policijska ura, koronavirus, epidemija bobo Reporter.si

Sistem v javnem sektorju je bolj trdoživ in ...

20211011-01087832 Necenzurirano

Bojana Beović je le še zvočnik vlade #kolumna

exatlon Njena.si

Exatlon: Zmagovalca Franko Bajc in Marjanca ...

matjaz kek slovenija mm Ekipa24.si

Slovenija ali Dinamo? POGODBA PODPISANA! Zdaj ni ...

Kronika Trebnje, Novo mesto, Sevnica

FOTO: S ceste na travnik in na bok, na Metnem Vrhu dva poškodovana

Piše: R.K.

Čas objave:
19.10.2021 16:42

Ob 9.32 je na cesti Trebnje–Mirna v bližini odcepa za naselje Dol pri Trebnjem, občina Trebnje, osebno vozilo zapeljalo s ceste na travnik, se prevrnilo in obstalo na boku.

Poškodovala se je ena oseba. Gasilci PGD Trebnje so zavarovali mesto dogodka, nudili pomoč poškodovanemu vozniku do prihoda reševalcev nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto in dežurne zdravnice ZD Trebnje, ki so poškodovanega oskrbeli ter ga prepeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto. Gasilci so odklopili akumulator ter opravili pregled vozila zaradi možnosti iztekajočih motornih tekočin. Do vpliva na okolje ni prišlo.

Ob 9.46 sta na regionalni cesti pri Metnem Vrhu v občini Sevnica trčili osebni vozili. Gasilci PGD Sevnica so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorja, nudili pomoč reševalcem in policistom, izvlekli vozilo in očistili vozišče. Reševalci NMP Sevnica so oskrbeli in nato v ZD Sevnica prepeljali poškodovani osebi.

Ob 15.01 je bila na širšem območju Novega mesta na desni strani reke Krke prekinjena oskrba z električno energijo, zaradi pretrganega električnega kabla na daljnovodu. Izpadlo je 19 transformatorskih postaj in okoli 2961 uporabnikov. Dežurni delavci Elektra so okvaro odpravili do 16. ure.