Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Kronika Trebnje, Novo mesto, Sevnica

FOTO: S ceste na travnik in na bok, na Metnem Vrhu dva poškodovana

Piše: R.K.

Čas objave:
19.10.2021 16:42

Ob 9.32 je na cesti Trebnje–Mirna v bližini odcepa za naselje Dol pri Trebnjem, občina Trebnje, osebno vozilo zapeljalo s ceste na travnik, se prevrnilo in obstalo na boku.

Poškodovala se je ena oseba. Gasilci PGD Trebnje so zavarovali mesto dogodka, nudili pomoč poškodovanemu vozniku do prihoda reševalcev nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto in dežurne zdravnice ZD Trebnje, ki so poškodovanega oskrbeli ter ga prepeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto. Gasilci so odklopili akumulator ter opravili pregled vozila zaradi možnosti iztekajočih motornih tekočin. Do vpliva na okolje ni prišlo.

Ob 9.46 sta na regionalni cesti pri Metnem Vrhu v občini Sevnica trčili osebni vozili. Gasilci PGD Sevnica so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorja, nudili pomoč reševalcem in policistom, izvlekli vozilo in očistili vozišče. Reševalci NMP Sevnica so oskrbeli in nato v ZD Sevnica prepeljali poškodovani osebi.

Ob 15.01 je bila na širšem območju Novega mesta na desni strani reke Krke prekinjena oskrba z električno energijo, zaradi pretrganega električnega kabla na daljnovodu. Izpadlo je 19 transformatorskih postaj in okoli 2961 uporabnikov. Dežurni delavci Elektra so okvaro odpravili do 16. ure.