Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Kronika Nm

S tovornjaka ukradli novega scenica

Piše: Radio Krka

Čas objave:
08.04.2013 06:14

V noči na nedeljo so nepridipravi v Novem mestu s tovornega vozila za prevoz avtomobilov ukradli novega Renault scenica. Minulo noč so policisti po Sloveniji obravnavali 15 prometnih nesreč, 27 kršitev javnega reda in miru in 32 kaznivih dejanj.

V noči na nedeljo je bil v Novem mestu ukraden nov, neregistriran osebni avtomobil Renault scenic, letnik 2013, kovinsko svetlo sive oz. zlate barve, s številko šasije VF1JZ140648627635. Po naših neuradnih informacijah so avtomobil ukradli s tovornega vozila.

V 14 prometnih nesrečah je nastala premoženjska škoda, v preostali pa je bilo 5 oseb lažje telesno poškodovanih. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola so v Novi Gorici pridržali 2 voznika osebnega avtomobila, v Celju in Murski Soboti pa po 1. Hujšemu kršitelju prometnih predpisov so v Mariboru zasegli osebni avtomobil.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti opravili 17 posegov na javnem kraju, 10 pa v zasebnih prostorih. Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 15 tatvin, 10 vlomov, 4 poškodovanja tuje stvari, ter po 1 ponarejanje listin, prepovedan promet z mamili in nasilje v družini. V slednjem primeru je bila na območju PU Celje zaradi zaščite žrtve nasilja v družini izrečena tudi prepoved približevanja.