Ana Klašnja in Miha Krušič Svet24.si

Anja Klašnja se je razšla z dolgoletnim ...

joe biden cepljenje koronavirus Svet24.si

Biden se je že cepil s tretjim odmerkom

hrvaška policija1 Svet24.si

Zagreb pretresel nov zločin: Željko odšel na ...

hisa bazen snezic novigrad pl1 Reporter.si

Nepremičninski imperij Janševega svetovalca Roka...

darko njavro Necenzurirano

Radarski posli Janševega specialca v domačem ...

sunset-1651426_1920 2 Odkrito.si

Sonce je v resnici zeleno

ronaldo re Ekipa24.si

Spet ima NOV AVTO! Za Ronaldom se OBRAČAJO VSI, ...

Kronika

Še en dan zaznamovan z nesrečami

Piše: R.K.

Čas objave:
14.09.2021 20:20

Ob 16.57 sta na avtocesti Ljubljana–Obrežje pred počivališčem Starine trčila osebno in tovorno vozilo. Pri tem se je osebno vozilo prevrnilo in obstalo na strehi. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto so na kraju pregledali dve osebi in eno poškodovano osebo odpeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto.

Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator na vozilu, pomagali reševalcem in vlečni službi. Za odpravo posledic prometne nesreče so poskrbeli delavci Darsa.

Ob 15.44 sta v naselju Prečna trčili dve osebni vozili. Gasilci GRC Novo mesto so oskrbeli eno lažje poškodovano osebo in pomagali policistom pri urejanju prometa.


Ob 14.28 sta na cesti Novo mesto–Metlika pri naselju Črmošnjice pri Stopičah trčila motorno kolo in osebno vozilo. V nesreči se je poškodoval motorist, ki so ga na kraju oskrbeli reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto in ga odpeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto. Gasilci GRC Novo mesto zavarovali kraj nesreče, pomagali reševalcem, odklopili akumulator na motornem kolesu in ga odstranili s cestišča.

Ob 13.57 so ob Topliški cesti v Novem mestu gorele ciprese. Požar so pogasili gasilci GRC Novo mesto.


Ob 7.49 je na Seidlovi cesti v Novem mestu iz osebnega vozila iztekalo motorno olje po cestišču. Gasilci GRC Novo mesto so z vpojnimi sredstvi posuli in očistili onesnaženje.