kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Kronika

Še en dan zaznamovan z nesrečami

Piše: R.K.

Čas objave:
14.09.2021 20:20

Ob 16.57 sta na avtocesti Ljubljana–Obrežje pred počivališčem Starine trčila osebno in tovorno vozilo. Pri tem se je osebno vozilo prevrnilo in obstalo na strehi. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto so na kraju pregledali dve osebi in eno poškodovano osebo odpeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto.

Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator na vozilu, pomagali reševalcem in vlečni službi. Za odpravo posledic prometne nesreče so poskrbeli delavci Darsa.

Ob 15.44 sta v naselju Prečna trčili dve osebni vozili. Gasilci GRC Novo mesto so oskrbeli eno lažje poškodovano osebo in pomagali policistom pri urejanju prometa.


Ob 14.28 sta na cesti Novo mesto–Metlika pri naselju Črmošnjice pri Stopičah trčila motorno kolo in osebno vozilo. V nesreči se je poškodoval motorist, ki so ga na kraju oskrbeli reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto in ga odpeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto. Gasilci GRC Novo mesto zavarovali kraj nesreče, pomagali reševalcem, odklopili akumulator na motornem kolesu in ga odstranili s cestišča.

Ob 13.57 so ob Topliški cesti v Novem mestu gorele ciprese. Požar so pogasili gasilci GRC Novo mesto.


Ob 7.49 je na Seidlovi cesti v Novem mestu iz osebnega vozila iztekalo motorno olje po cestišču. Gasilci GRC Novo mesto so z vpojnimi sredstvi posuli in očistili onesnaženje.