Milan M Svet24.si

Ločitve, ki pretresajo slovensko politično sceno

škorpijon, linz Svet24.si

Škorpijona prinesla z dopusta na Hrvaškem?

Jurij Šorli, Tomaž Kokot Necenzurirano

Prvi poštar in minister – partnerja v poslih ...

DAVORIN KOPŠE, PARAPLEGIK Reporter.si

Noro: Vidni član SDS Davorin Kopše grozi z ...

dragic slovenija sekulic mm Ekipa24.si

Noro! Glejte, kaj je Dragić po dolgem času ...

mr-bean, rowan-atkinson, blackadder, johnny-english Odkrito.si

Rowan Atkinson proti čebeli

doncic-cuban Ekipa24.si

Nor prizor iz Cubanove pisarne: Gledal Dončića, ...

Kronika

Skozi naselje 104 km/h

Piše: R.K.

Čas objave:
04.05.2022 10:16

Policisti so včeraj ustavili voznika, ki je skozi naselje vozil 104 kilometre na uro.

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 58 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 218 klicev. Obravnavali so sedem prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda in zasegli avtomobil kršitelju cestno prometnih predpisov, ki ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja. Posredovali so zaradi osmih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj grožnje, poškodovanja tuje stvari, vlomov in tatvin. Posredovali so zaradi iskanja pogrešanih oseb.

PROMETNA VARNOST

Skozi naselje z več kot 100 km/h

Policisti PP Brežice so v Novi vasi pri Mokricah izvajali meritve hitrosti. V naselju, kjer velja omejitev hitrosti 50 km/h, so vozniku osebnega avtomobila BMW X6 izmerili hitrost 104 km/h. Zaradi kršitve cestno prometnih predpisov so mu izdali plačilni nalog v višini 750 evrov in izrekli stransko sankcijo devetih kazenskih točk.

KRIMINALITETA

Vlomi in tatvine

V Šentjanžu na območju PP Sevnica je med 30. 4. in 3. 5. nekdo skozi vrata vlomil v skladiščne prostore prodajalne in odtujil ovijalne folije za seno. Storilec je z vlomom in tatvino povzročil za več kot 6000 evrov škode.

Med 2. 5. in 3. 5. je na delovišču v Trebnjem neznanec vlomil v zabojnik in odtujil električno ročno orodje. Škode je za okoli 2500 evrov.