Rok Vihar 2 Svet24.si

Fatalni moški za leto 2022 je igralec Rok Vihar

spolno nadlegovanje Svet24.si

Direktor ZD medicinski sestri: "Bi rada vedela, ...

Tatjana Bobnar_11 Necenzurirano

Igra Tatjane Bobnar in napad na Roberta Goloba ...

bobnar golob bobo Reporter.si

Padec ministrice Bobnarjeve »plod spletkarjenja ...

pretep Ekipa24.si

Hud pretep košarkaric! Kriki so doneli in pesti ...

Screenshot_31 Njena.si

Razkrili pravi obraz tekmovalca Kmetije

ronaldo (2) Ekipa24.si

Tu je vsa resnica! Ronaldo po tekmi užaljeno ...

Kronika

Skriti med tovorom so se poskusili izogniti kontroli

Piše: R.K.

Čas objave:
23.11.2022 13:38

Policisti PU Novo mesto so med opravljanjem nalog varovanja državnih mej včeraj izsledili in prijeli več tujcev, ki so nezakonito prestopili državno mejo, nekaj pa se jih je skritih med tovorom poskušalo izogniti mejni kontroli.

Poskus izmika mejni kontroli

Na mejni prehod Obrežje je na vstop v Slovenijo pripeljal voznik tovornega vozila srbskih registrskih oznak. Policisti so opravili mejno kontrolo in v tovornem delu odkrili štiri državljane Indije, ki so se skriti med tovorom poskušali izogniti mejni kontroli in nezakonito vstopiti v Slovenijo. Tujce so po zaključenem postopku predali hrvaškim varnostnim organom.

Nezakoniti prehodi državne meje

Policisti so med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju PP Brežice (Dobova, Loče, Rigonce, Obrežje) izsledili in prijeli 18 državljanov Indije, 16 državljanov Sirije, 15 državljanov Rusije, devet državljanov Pakistana, pet državljanov Bangladeša, štiri državljane Maroka, tri državljane Kube in državljane Iraka in na območju PP Sevnica (Blanca) 11 državljanov Indije. Policijski postopki s tujci, ki so nezakonito prestopili državno mejo, še niso zaključeni.