jasmina kandorfer Dobra karma

"Ljudi testiramo in uporabljamo intuicijo," je ...

Igor Kojić, Severina Svet24.si

Severina s tem zaprla usta dvomljivcem

Video Reporter.si

Domoljubna pesem z besedilom premierja Janše ...

koronavirus, slovenija Svet24.si

V torek 39 na novo okuženih, umrli sta dve osebi

sircelj Necenzurirano

Največje "luknje" v megu zakonu

4 Igor Jelen Iggy - foto osebni album Odkrito.si

»Zadnje tri tedne ni bilo nikakršnih opozoril«

delovna-akcija, družina-ržen Njena.si

Luksuz in revščina: So Rženovi pretentali POP TV?

Kronika Slovenske Konjice

Spet mlada žrtev cest

Piše: Radio Krka

Čas objave:
04.05.2013 07:14

Ceste so minulo noč zahtevale krvni davek. Umrla je 21-letna voznica osebnega vozila, ki je trčila v stanovanjski objekt.

Ob 22.16 se je na regionalni cesti izven naselja Loče, UE Slovenske Konjice, zgodila prometna nesreča, v kateri je umrla 21-letna voznica.

Slednja je vozila osebni avtomobil po regionalni cesti proti Ločam. Ko je pripeljala do ostrega desnega preglednega ovinka, je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo zapeljala na nasprotni pas in na bankino, nato pa v levo na travnik in makadamski parkirni prostor, na koncu katerega je s sprednjim delom vozila silovito trčila v stanovanjski objekt. Pri trku je voznica utrpela tako hude poškodbe, da je na kraju nesreče umrla.

Voznica med vožnjo v vozilu ni uporabljala varnostnega pasu.
__________________________________________________________________

Policisti so minulo noč po Sloveniji med drugim obravnavali 31 prometnih nesreč, 93 kršitev javnega reda in miru in 43 kaznivih dejanj. V 28 prometnih nesrečah je nastala premoženjska škoda, v preostalih 3 pa je ena oseba umrla, 2 pa sta bili lažje telesno poškodovani. Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti opravili 69 posegov na javnem kraju, 24 pa v zasebnih prostorih. Do streznitve so policisti pridržali 6 kršiteljev, od tega 3 v Ljubljani, po 1 pa v Kranju, Kopru in Celju. Zaradi zaščite žrtve nasilja v družini so policisti v Ljubljani in Mariboru po 1 osebi odredili prepoved približevanja. Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 23 tatvin, 11 vlomov, 6 poškodovanj tuje stvari, ter po 1 huda telesna poškodba, nasilje v družini in drzna vožnja.