1703079682-dsc6151-01-1703079660058 Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

Kronika Nm

Spet žrtev ceste

Piše: Radio Krka

Čas objave:
21.03.2013 06:13

Zgodaj zjutraj, okrog 4.30 ure, se je zgodila huda prometna nesreča. Trčili sta tovorno in osebno vozilo. V nesreči je ena oseba umrla. Minulo noč so policisti po Sloveniji obravnavali 35 kaznivih dejanj, 30 kršitev javnega reda in miru ter 22 prometnih nesreč.

Regijski center za obveščanje je bil o nesreči obveščen okrog 4.30 ure, ko sta na cesti Kidričevo–Pragersko, v občini Kidričevo, trčili osebno in tovorno vozilo. V silovitem trku je ena oseba umrla. Osebni avtomobil je iz zaenkrat še neznanega razloga zapeljal na nasprotni vozni pas in pri tem trčil v nasproti vozeče tovorno vozilo. Kot so povedali na Policijski upravi Maribor, je pri tem umrla najmanj ena oseba.

Osebno vozilo je ob trčenju zgorelo, voznik je umrl. Ker je vozilo povsem zoglenelo, zaenkrat še ni mogoče trditi, ali v avtomobilu ni bila še kakšna druga oseba. Policisti zadevo še preiskujejo.Cesta je do nadaljnjega zaprta za ves promet.

____________________________________________________
Na novo so evidentirali 16 vlomov, 10 tatvin, 3 dejanja nasilja v družini, po 2 kaznivi dejanji lahke telesne poškodbe in ponarejanja listin ter po 1 kaznivo dejanje poškodovanja tuje stvari in požiga.


Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti opravili 13 posegov na javnem kraju, 17 pa v zasebnih prostorih. Do streznitve so bili pridržani 3 kršitelji, ki so nadaljevali s prekrškom.

V 19 prometnih nesrečah je nastala le premoženjska škoda, v 2, so bile 3 osebe lahko telesno poškodovane, 1 oseba pa je umrla.

Zaradi prevelike stopnje alkohola v izdihanem zraku je bil pridržan voznik v Novem mestu.