reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

rudi in marjetka spor Njena.si

Kako in zakaj je počil Marjetkin in Rudijev ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Kronika Dobrna

Štirikolesniki povzročili nesrečo in pobegnili

Piše: Radio Krka

Čas objave:
21.11.2012 09:24

V torek zgodaj popoldne naj bi na lokalni cesti Lokovina-Loka pri Dobrni trije štirikolesniki vozili po nasprotnem smernem vozišču. Nasproti vozeči voznik je trčenje preprečil tako, da je zavil skrajno desno in pri tem trčil v drevo. Po nesreči so vozniki štirikolesnikov odpeljali naprej, ne da bi se ustavili.



Do nesreče je prišlo v torek ob 13.25. Neznani vozniki treh štirikolesnikov, neznanih znamk, tipov, barv in registrskih številk naj bi se na lokalni cesti, ki poteka skozi gozd, v ostrem nepreglednem desnem ovinku z vozili zapeljali levo proti sredini lokalne ceste in to v trenutku, ko je iz nasprotne smeri pravilno pripeljal voznik osebnega avtomobila, navajajo celjski policisti.

Slednji je trčenje preprečil tako, da je zavrl in se z vozilom umaknil skrajno desno, pri tem pa je s prednjim delom vozila trčil v drevo. Do stika med vozili sicer ni prišlo, omenjeni neznani vozniki štirikolesnikov pa so po prometni nesreči, ne da bi ustavili, odpeljali naprej po lokalni cesti v smeri proti Lokovini oziroma Dobrni.

Morebitne očividce, oziroma vse, ki o prometni nesreči karkoli vedo, policisti naprošajo, naj pokličejo na telefonsko številko Policijske postaje Celje 03 54 26 400 oziroma na telefonsko številko 113, so sporočili iz Policijske uprave (PU) Celje.