cg_zdravstveni_domovi Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali...

beli-pav Svet24.si

Foto: Beli pav ponosno razprl svoj rep

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

marjetka in rudi Njena.si

Poroka na prvi pogled: Rudi in Marjetka, ko ju ...

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

Kronika Ljubljana

Tatovi nikoli ne počivajo. Ne nasedajte!

Piše: Radio Krka

Čas objave:
08.08.2016 11:34

O podobnih drznih tatvinah, kot je bila včerajšnja na počivališču Lukovica, smo v preteklosti že poročali. Ugotovljeno je bilo, da je oškodovanka tujka v tranzitu. Slednja je s partnerjem počivala v svojem vozilu, ko je na okno vozila potrkal neznani moški in ju opozoril na pnevmatiko na vozilu. Ko sta izstopila iz vozila in preverjala pnevmatiko, je njuno nepazljivost izkoristil drugi moški in iz vozila odtujil torbico z vsebino (slednje je ugotovila šele ko sta se neznanca odpeljala). Oškodovana je za približno 1000 evrov. Istega dne je bila PP Domžale obveščena, da je občan ob cesti v Krtini našel torbico. Pri pregledu je bilo ugotovljeno, da gre za odtujeno torbico tujke, v kateri so bili vsi predmeti razen denarja.

Prav tako včeraj pa so ljubljanski policisti v trgovini na Betettovi ulici zaradi vsiljivega beračenja obravnavali romunskega državljana. Zaradi bojazni, da bo z beračenjem nadaljeval, so ga policisti privedli pred sodnika za prekrške, ki ga je s sodbo za tri leta izgnal iz države.

Odvzeli so mu tudi denar, ki ga je pridobil z beračenjem. Romuna, ki je bil v zadnjih dveh letih že štirikrat obravnavan za tovrstne prekrške, so odpeljali na mejni prehod Dolga vas, kjer so ga izgnali iz države.