Aljoša Bagola , izgorelost Svet24.si

Avtor najbolj prodajane knjige lanskega leta o ...

ratitovec Svet24.si

FOTO: Smučar na Ratitovcu sprožil plaz, ta je ...

java, semeru, vulkan, ognjenik Svet24.si

Izbruh ognjenika usoden za 13 ljudi

marko milosavljevic bobo Reporter.si

Pri medijski hobotnici SDS gre za zavestno ...

ekonomska-šola-murska-sobota, šola, šolstvo, dijaki, študij Necenzurirano

Draga mati in foter, pustita me v šolo! #kolumna

gino-podgornik Njena.si

Kaj se skriva za Ginovo brezskrbno podobo?

sasa luka doncic Ekipa24.si

Saša DONČIĆ po vrnitvi iz Dallasa priznal, da ...

Kronika Novo mesto

Tatovom "zadišal" bakren kotel za žganjekuho in semaforji

Piše: PU Novo mesto, A.D.

Čas objave:
22.10.2018 11:33

Z dvorišča stanovanjske hiše v Novem mestu je prejšnji konec tedna neznanec odtujil bakren kotel za žganjekuho in lastnika oškodoval za 200 evrov. V Novem mestu in v Mirni Peči pa so med 19. 10. in 20. 10. neznanci s šestih mobilnih semaforjev, ki urejajo promet na gradbiščih cest, odtujili akumulatorje in povzročili za okoli 1800 evrov škode.

V Novem mestu je v noči na 19. 10. nekdo vlomil v prostore društva. Odtujil je prenosni računalnik in pijačo ter poškodoval še dva računalnika. Škode je za okoli 2000 evrov.

Z dvorišča stanovanjske hiše v Novem mestu je prejšnji konec tedna neznanec odtujil bakren kotel za žganjekuho in lastnika oškodoval za 200 evrov.

V Sremiču na območju Policijske postaje Krško je med 18. 10. in 19. 10. neznanec vlomil v dve počitniški hiši in v stanovanjsko hišo. Po prvih ugotovitvah oškodovancev ni ničesar odtujil, z vlomom pa je povzročil
premoženjsko škodo.

Na parkirnem prostoru pokopališča v Vavti vasi je 20. 10. nekdo iz odklenjenega osebnega avtomobila odtujil denarnico z dokumenti, plačilno kartico in denarjem.

Na Mirni je v noči na 21. 10. neznanec skozi vrata vlomil v prostore prodajalne. Odtujil je tobačne izdelke in živila in povzročil za okoli 5000 evrov škode.