Rok Vihar 2 Svet24.si

Fatalni moški za leto 2022 je igralec Rok Vihar

spolno nadlegovanje Svet24.si

Direktor ZD medicinski sestri: "Bi rada vedela, ...

Tatjana Bobnar_11 Necenzurirano

Igra Tatjane Bobnar in napad na Roberta Goloba ...

bobnar golob bobo Reporter.si

Padec ministrice Bobnarjeve »plod spletkarjenja ...

cristiano ronaldo 22 pm Ekipa24.si

Še ena kaprica Cristiana Ronalda!?! Takole se je ...

Screenshot_31 Njena.si

Razkrili pravi obraz tekmovalca Kmetije

ronaldo (2) Ekipa24.si

Tu je vsa resnica! Ronaldo po tekmi užaljeno ...

Kronika

Tatvina na Kuzarjevem Kalu

Piše: R.K.

Čas objave:
23.11.2022 13:32

Policisti PU Novo mesto so včeraj posredovali v 59 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 174 klicev. Obravnavali so prometno nesrečo z lažjimi telesnimi poškodbami in osem prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. V Krškem so zasegli avtomobil kršitelju cestno prometnih predpisov, ki ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja.

Policisti so posredovali tudi zaradi devetih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj tatvin. Posredovali so zaradi nezakonitih prehodov državne meje.

PROMETNA VARNOST

O prometni nesreči v križišču za Lešnico so bili policisti obveščeni 22. 11. ob 6.51. Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih policistov je za nesrečo odgovorna 33-letna voznica osebnega avtomobila, ki je v križišču odvzela prednost vozniku avtobusa. Voznica je trčila v avtobus in v avtomobil 53-letnega voznika. V času nesreče v avtobusu ni bilo potnikov, lažje poškodovano povzročiteljico pa so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico. Zaradi kršitve cestno prometnih predpisov ji bodo policisti izdali plačilni nalog.

KRIMINALITETA

Na območju Kuzarjevega Kala je med 21.11. in 22.11. nekdo iz štirih delovnih strojev odtujil okoli 450 litrov goriva in akumulator. Lastnik ocenjuje, da je oškodovan za 2000 evrov.