Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Kronika

Tatvina na Kuzarjevem Kalu

Piše: R.K.

Čas objave:
23.11.2022 13:32

Policisti PU Novo mesto so včeraj posredovali v 59 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 174 klicev. Obravnavali so prometno nesrečo z lažjimi telesnimi poškodbami in osem prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. V Krškem so zasegli avtomobil kršitelju cestno prometnih predpisov, ki ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja.

Policisti so posredovali tudi zaradi devetih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj tatvin. Posredovali so zaradi nezakonitih prehodov državne meje.

PROMETNA VARNOST

O prometni nesreči v križišču za Lešnico so bili policisti obveščeni 22. 11. ob 6.51. Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih policistov je za nesrečo odgovorna 33-letna voznica osebnega avtomobila, ki je v križišču odvzela prednost vozniku avtobusa. Voznica je trčila v avtobus in v avtomobil 53-letnega voznika. V času nesreče v avtobusu ni bilo potnikov, lažje poškodovano povzročiteljico pa so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico. Zaradi kršitve cestno prometnih predpisov ji bodo policisti izdali plačilni nalog.

KRIMINALITETA

Na območju Kuzarjevega Kala je med 21.11. in 22.11. nekdo iz štirih delovnih strojev odtujil okoli 450 litrov goriva in akumulator. Lastnik ocenjuje, da je oškodovan za 2000 evrov.