Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Kronika Nm

Tepena na delovnem mestu

Piše: Radio Krka

Čas objave:
09.05.2013 09:16

V eni izmed trgovin v nakupovalnem centru v Novem mestu se je med prazničnimi dnevi zgodilo nasilje. Neuradno je moški fizično napadel prodajalko, jo pretepal, in to pred očmi obiskovalcev, po posredovanju varnostnika in policistov.

Mlajši moški je vstopil v lokal, začel vpiti in se fizično lotil prodajalke. Številni očividci so bili šokirani nad videnim, saj se je moški brutalno spravil na dekle, jo udarjal po obrazu in hrbtu. Na kraj dogodka je prihitel varnostnik in moškega odstranil.

A ko je varnostnik odšel, se je moški vrnil in nadaljeval svoje neuravnovešeno dejanje. Nemočno dekle je tako utrpela še nekaj udarcev, dokler ni kraj prišla policijska patrulja, policist in policistka. Moškega sta popisala in potem odšla. A mladcu še ni bilo dovolj, kot so nam povedali očividci se je tudi po odhodu policistov še enkrat vrnil v lokal, dekletu vzel telefon in vanjo vrgel čevelj.

Poškodovano dekle je namreč pred tem poklicalo svoje kolege, ki bi jo lahko zamenjali na delovnem mestu, saj je potrebovalo zdravniško pomoč. In ko je dekle dobilo zamenjavo se je odpravilo do svojega avta,  a so bile gume prazne, smo še neuradno izvedeli.

Za podrobnosti o incidentu smo vprašanja naslovili na PU Novo mesto, kjer dogodek pojasnjujejo:
"4. maja, okoli 15.30 ure je varnostnik trgovskega centra v Novem mestu policiste obvestil o kršitvi javnega reda in miru v trgovskem centru. Policisti so ugotovili, da se je 24-letni kršitelj sprl z nekdanjo partnerko, jo udaril in brcnil. Kršitelj je med postopkom žalil tudi policiste. Zaradi kršitev določil Zakona o javnem redu in miru so mu izdali plačilni nalog."