zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

Kronika Krško

Tovornjakar vzvratno po avtocesti

Piše: Radio Krka

Čas objave:
22.07.2015 13:22

Novomeški prometniki so bili ponoči napoteni na avtocesto pri Drnovem, kjer naj bi voznik tovornega vozila vozil vzvratno. Policisti so minulo noč obravnavali tudi drzno tatvino na avtocestnem počivališču Dul.

 Izsledili so voznika tovornega vozila, ki je vozilo ustavil na zaviralnem pasu in hodil po avtocesti. S pomočjo delavcev DARS-a so zavarovali kraj in preprečili morebitno nesrečo oziroma nalet vozil. 50-letnemu državljanu Romunije so zaradi kršitev cestnoprometnih predpisov izdali plačilni nalog. Plačilni nalog so mu izdali tudi zaradi prekoračenega časa trajanja vožnje.

Prometna nesreča pri Sevnici

Sevniški policisti so bili 21. 7. popoldan obveščeni o prometni nesreči na cesti med Poklekom in Trnovcem. Po prvih ugotovitvah je 29-letni voznik kolesa z motorjem zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom, padel in se lažje poškodoval. Povzročitelj nesreče je imel v litru izdihanega zraka 0,48 miligramov alkohola (1,0 g/kg). Zaradi kršitev mu bodo izdali plačilni nalog.

Drzna tatvina na avtocestnem počivališču
V noči na 22. 7. so bili policisti obveščeni o drzni tatvini na avtocesti, pri izvozu za Trebnje. Po prvih zbranih obvestilih in ugotovitvah je državljan Nemčije ustavil avtomobil na avtocestnem počivališču Dul, kjer mu je neznanec najverjetneje predrl pnevmatiko na vozilu. Oškodovanec je nadaljeval vožnjo proti Obrežju, vendar je moral pri izvozu za Trebnje zaradi predrte pnevmatike avtomobil ustaviti. Med menjavo pnevmatike naj bi do vozila prišel neznanec in s sopotnikovega sedeža odtujil torbico z gotovino in dokumenti. Okoliščine drzne tatvine policisti še preiskujejo.