jansa logar predsedniske volitve Svet24.si

Kako je poraz prenesel Janez Janša?

rtv carl foto MJP Svet24.si

Eugenija Carl se je zahvalila Vidi za pomoč

Janez Janša Necenzurirano

Veliki poraženec #komentar

jansa logar pl Reporter.si

Razkrito ozadje Logarjeve kandidature: Janša ...

doncic dallas Ekipa24.si

Tega si ne zasluži! Bizaren konec tekme za ...

Ana Roš Njena.si

Ana Roš: nisem privrženka tega, da bi vsi ...

zapor 22 pm Ekipa24.si

Drama srbskega novinarja v Katarju! Namesto na ...

Kronika

Tovorno vozilo zapeljalo z vozišča in trčilo v drevo

Piše: R.K.

Čas objave:
02.04.2022 08:54

Za nujno medicinsko pomoč so posredovali tri klice, za nujno veterinarsko pomoč pa štiri, za zadnjih 12 ur sporočajo operativci ReCO Novo mesto.

1. aprila nekaj do 11. ure je v Zagorici pri Velikem Gabru (občina Trebnje), tovorno vozilo zapeljalo z vozišča in trčilo v drevo. Gasilci PGD Trebnje so zavarovali kraj nesreče in odklopili akumulator. Reševalci nujne medicinske pomoči Trebnje so voznika preventivno pregledali na kraju. Vozišče pa je očistil dežurni delavec komunalnega podjetja.

Oživljanje žal neuspešno

V naselju Trebča vas (občina Žužemberk) so 1.aprila ob 12.17, gasilci PGD Dvor kot prvi posredovalci oživljali osebo do prihoda reševalcev nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto. Oživljanje je bilo žal neuspešno in je oseba preminula.

Razlilo se je hidravlično olje

Nekaj čez pol 17. se je včeraj na cesti med naseljema Kanižarica in Kvasica (občina Črnomelj), razlilo hidravlično olje. Gasilci PGD Črnomelj so razmastili in očistili cestišče na dolžini okoli 1500 metrov. Za zavarovanje s prometno signalizacijo je poskrbel dežurni delavec cestnega podjetja. Obveščene so bile pristojne službe.

Zagoreli odpadki

Ob 22.40 so v gozdu nad Rožič Vrhom (občina Črnomelj), goreli odpadki. Gasilci PGD Rodine in Rožič vrh so pogasili večji kup mešanih odpadkov na površini okoli 100 kvadratnih metrov.