Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Kronika Medvedjek

Trčil v drevo - huje poškodovan

Piše: Radio Krka

Čas objave:
06.02.2013 14:32

Nekaj po 8. uri se je zgodila huda prometna nesreča na regionalni cesti pri Velikem Gabru. Po prvih ugotovitvah novomeških prometnikov je voznik kombiniranega vozila izgubil oblast nad vozilom, zapeljal s ceste in trčil v drevo.

Hudo poškodovanega 25-letnega državljana Bosne in Hercegovine in lažje poškodovanega 30-letnega državljana Bosne in Hercegovine so reševalci odpeljali v bolnišnico. Okoliščine prometne nesreče policisti še preverjajo.

Pridržali povzročitelja nesreče

Črnomaljski policisti so bili sinoči okoli 20. ure obveščeni o prometni nesreči na Belokranjski cesti. Voznik osebnega avtomobila je zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in trčil v podporni zid ob stanovanjski hiši. Policisti so mu zaradi očitnih znakov alkoholiziranosti odredili preizkus. 27-letni povzročitelj nesreče, ki nima vozniškega dovoljenja, je imel v litru izdihanega zraka 0,97 miligramov alkohola. Odvzeli so mu prostost in ga odpeljali v prostore za pridržanje. Izdali so mu plačilni nalog v višini 2120 evrov zaradi kršitev določil Zakona o pravilih cestnega prometa in Zakona o voznikih.