polna luna Dobra karma

Pred polno luno in luninim mrkom nam bo marsikaj ...

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

violeta tomic bobo Svet24.si

Tomičeva pri kriminalistih: To je ista pisava kot...

zaščitna maska, park, dunaj, starejši moški Svet24.si

To so primeri, v katerih zaščitne maske ostajajo...

vila boštjan Necenzurirano

Obtoženi v aferi TEŠ6 skrili vile pred državo

jelena karleuša Odkrito.si

Ljubil naj bi jo znan turški igralec!

Patricija Lovenjak (1) Njena.si

Ljubezen po domače: Patricija povsem drugačna

Kronika Medvedjek

Trčil v drevo - huje poškodovan

Piše: Radio Krka

Čas objave:
06.02.2013 14:32

Nekaj po 8. uri se je zgodila huda prometna nesreča na regionalni cesti pri Velikem Gabru. Po prvih ugotovitvah novomeških prometnikov je voznik kombiniranega vozila izgubil oblast nad vozilom, zapeljal s ceste in trčil v drevo.

Hudo poškodovanega 25-letnega državljana Bosne in Hercegovine in lažje poškodovanega 30-letnega državljana Bosne in Hercegovine so reševalci odpeljali v bolnišnico. Okoliščine prometne nesreče policisti še preverjajo.

Pridržali povzročitelja nesreče

Črnomaljski policisti so bili sinoči okoli 20. ure obveščeni o prometni nesreči na Belokranjski cesti. Voznik osebnega avtomobila je zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in trčil v podporni zid ob stanovanjski hiši. Policisti so mu zaradi očitnih znakov alkoholiziranosti odredili preizkus. 27-letni povzročitelj nesreče, ki nima vozniškega dovoljenja, je imel v litru izdihanega zraka 0,97 miligramov alkohola. Odvzeli so mu prostost in ga odpeljali v prostore za pridržanje. Izdali so mu plačilni nalog v višini 2120 evrov zaradi kršitev določil Zakona o pravilih cestnega prometa in Zakona o voznikih.