900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Kronika

Trčila v peško

Piše: R.K.

Čas objave:
25.11.2022 08:40

Iz bolnišnice so včeraj policiste obvestili, da oskrbujejo lažje poškodovano žensko, ki naj bi se poškodovala v prometni nesreči 23. novembra.

Policisti PP Novo mesto so zbrali obvestila in ugotovili, da se je nesreča zgodila na parkirnem prostoru na Šmarješki cesti v Novem mestu, kjer je 34-letna voznica osebnega avtomobila zaradi nepravilnega premika z vozilom trčila v 46-letno peško. Zoper povzročiteljico nesreče bodo uvedli postopek o prekršku.

Včeraj nekaj pred 13.30 so bili policisti obveščeni o prometni nesreči z udeležbo treh vozil na Ljubljanski cesti v Novem mestu, kjer je 22-letna voznica osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti izgubila oblast nad vozilom in trčila v avtomobil 57-letnega voznika, ki je vozil pred njo, njegov avtomobil pa je po trčenju odbilo v avtomobil 44-letnega voznika. Lažje poškodovano povzročiteljico so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico. Policisti ji bodo zaradi kršitve izdali plačilni nalog.

Včeraj okoli 14.40 se je zgodila prometna nesreča na lokalni cesti pri Veliki Loki. Trebanjski policisti so ugotovili, da je za nesrečo odgovoren 51-letni voznik kosilnice s pripeto prikolico, ki je odvzel prednost 21- letni voznici osebnega avtomobila. Poškodovanega povzročitelja nesreče so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico. Povzročitelju nesreče bodo izdali plačilni nalog.