transformator4 Svet24.si

FOTO: V Zidanem Mostu začeli dvigati ...

domen prešeren mediaspeed Svet24.si

Drugi tir gradi tudi dobavitelj spornih mask v ...

drugi-tir, stanko-polanič, tine-vadnal, jurij-krč, janez-škrabec Necenzurirano

Nasledniki Ivana Zidarja tečejo nov krog #kolumna

Urška Klakočar Zupančič Reporter.si

Afera falcon: poglejte, kako luksuznemu hotelu na ...

mikaela shiffrin lv Ekipa24.si

Srce parajoče! Mikaela Shiffrin objavila ...

Nekateri poznavalci se bojijo, da je vse skupaj bila le farsa in da Meghan vodijo politični apetiti Odkrito.si

Uničila kraljevo družino in zapustila Harryja?

maribor Ekipa24.si

Kronaaaa!!! Uh, kaj je veteran naredil velikemu ...

Kronika

Trčila v peško

Piše: R.K.

Čas objave:
25.11.2022 08:40

Iz bolnišnice so včeraj policiste obvestili, da oskrbujejo lažje poškodovano žensko, ki naj bi se poškodovala v prometni nesreči 23. novembra.

Policisti PP Novo mesto so zbrali obvestila in ugotovili, da se je nesreča zgodila na parkirnem prostoru na Šmarješki cesti v Novem mestu, kjer je 34-letna voznica osebnega avtomobila zaradi nepravilnega premika z vozilom trčila v 46-letno peško. Zoper povzročiteljico nesreče bodo uvedli postopek o prekršku.

Včeraj nekaj pred 13.30 so bili policisti obveščeni o prometni nesreči z udeležbo treh vozil na Ljubljanski cesti v Novem mestu, kjer je 22-letna voznica osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti izgubila oblast nad vozilom in trčila v avtomobil 57-letnega voznika, ki je vozil pred njo, njegov avtomobil pa je po trčenju odbilo v avtomobil 44-letnega voznika. Lažje poškodovano povzročiteljico so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico. Policisti ji bodo zaradi kršitve izdali plačilni nalog.

Včeraj okoli 14.40 se je zgodila prometna nesreča na lokalni cesti pri Veliki Loki. Trebanjski policisti so ugotovili, da je za nesrečo odgovoren 51-letni voznik kosilnice s pripeto prikolico, ki je odvzel prednost 21- letni voznici osebnega avtomobila. Poškodovanega povzročitelja nesreče so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico. Povzročitelju nesreče bodo izdali plačilni nalog.