oliver dragojevic split slovo ladje bobo9 Svet24.si

Vesna Dragojević: "Še danes, ko zazvoni telefon,...

Srednji Gasteraj 9 - Požar, v katerem sta umrli dve osebi - policijski trak Stop policija Svet24.si

Groza v Ljubljani: zagorela baraka, v njej našli ...

jelsane mejni prehod meja bobo Svet24.si

Novost ob vstopu v državo: Slovenija priznava ...

janez jansa dz1 Reporter.si

Ljerka Bizilj: Lahko Janša jesenski politični ...

sds tabor 2 Necenzurirano

Kaj je upravitelj, obsojen jemanja podkupnin, ...

4 - Nika Zorjan Njena.si

Nika Zorjan imela vsega dovolj in končno povedala...

Primoz Roglic, Lora Klinc Njena.si

Primož Roglič in Lora Klinc sta bila najprej le ...

Kronika

Trčili v Črnomlju, Dolenjskih Toplicah, Novem mestu in Grosuplju

Piše: R.K.

Čas objave:
16.06.2021 08:27

Včeraj zjutraj ob 8.00 je posadka helikopterja Slovenske vojske skupaj z dežurno ekipo HNMP na Brniku s helikopterjem prepeljala obolelo osebo iz Metlike na nadaljnje zdravljenje v UKC Ljubljana.

Ob 9.21 je pri naselju Dolenji Suhor pri Vinici v občina Črnomelj gorel traktor. Požar v predelu motorja so z gasilniki pogasili občani pred prihodom gasilcev PGD Dragatuš, Vinica in Zapudje, ki so traktor pregledali s termovizijsko kamero in odklopili akumulator.

Ob 10.17 sta v križišču Ulice 21. oktobra in obvoznice v Črnomlju trčili osebno in kombinirano vozilo. Gasilci PGD Črnomelj so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorja, z vpojnim sredstvom posuli po vozišču razlite motorne tekoče ter nudili pomoč delavcem vlečne službe, policistom pri urejanju prometa in reševalcem nujne medicinske pomoči Črnomelj, ki so na kraju oskrbeli v nesreči poškodovano osebo.


Ob 15.36 je na cesti Dolenjske Toplice – Bušinec osebno vozilo trčilo v drevo. Gasilci GRC Novo mesto in PGD Dolenjske Toplice so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator in nudili pomoč reševalcem NMP Novo mesto, ki so poškodovanega voznika na kraju oskrbeli in prepeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto.

Ob 15.58 je na cesti Ratež – Gumberk v občini Novo mesto osebno vozilo zapeljalo z vozišča in trčilo v drevo. Gasilca GRC Novo mesto so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, nudili pomoč policistom ter pri oskrbi in prenosu v nesreči poškodovane osebe reševalcem NMP Novo mesto. Reševalci so poškodovanega voznika na kraju oskrbeli in prepeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto.

Ob 18.42 je na avtocesti Grosuplje – Višnja Gora v občini Grosuplje osebno vozilo trčilo v odbojno ograjo. Gasilci GB Ljubljana so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, očistili po vozišču razlitih motornih tekočini in nudili pomoč policiji. Poškodovano osebo so na kraju pregledali reševalci NMP Brežice.