reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

rudi in marjetka spor Njena.si

Kako in zakaj je počil Marjetkin in Rudijev ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Kronika

Trčili v Črnomlju, Dolenjskih Toplicah, Novem mestu in Grosuplju

Piše: R.K.

Čas objave:
16.06.2021 08:27

Včeraj zjutraj ob 8.00 je posadka helikopterja Slovenske vojske skupaj z dežurno ekipo HNMP na Brniku s helikopterjem prepeljala obolelo osebo iz Metlike na nadaljnje zdravljenje v UKC Ljubljana.

Ob 9.21 je pri naselju Dolenji Suhor pri Vinici v občina Črnomelj gorel traktor. Požar v predelu motorja so z gasilniki pogasili občani pred prihodom gasilcev PGD Dragatuš, Vinica in Zapudje, ki so traktor pregledali s termovizijsko kamero in odklopili akumulator.

Ob 10.17 sta v križišču Ulice 21. oktobra in obvoznice v Črnomlju trčili osebno in kombinirano vozilo. Gasilci PGD Črnomelj so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorja, z vpojnim sredstvom posuli po vozišču razlite motorne tekoče ter nudili pomoč delavcem vlečne službe, policistom pri urejanju prometa in reševalcem nujne medicinske pomoči Črnomelj, ki so na kraju oskrbeli v nesreči poškodovano osebo.


Ob 15.36 je na cesti Dolenjske Toplice – Bušinec osebno vozilo trčilo v drevo. Gasilci GRC Novo mesto in PGD Dolenjske Toplice so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator in nudili pomoč reševalcem NMP Novo mesto, ki so poškodovanega voznika na kraju oskrbeli in prepeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto.

Ob 15.58 je na cesti Ratež – Gumberk v občini Novo mesto osebno vozilo zapeljalo z vozišča in trčilo v drevo. Gasilca GRC Novo mesto so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, nudili pomoč policistom ter pri oskrbi in prenosu v nesreči poškodovane osebe reševalcem NMP Novo mesto. Reševalci so poškodovanega voznika na kraju oskrbeli in prepeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto.

Ob 18.42 je na avtocesti Grosuplje – Višnja Gora v občini Grosuplje osebno vozilo trčilo v odbojno ograjo. Gasilci GB Ljubljana so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, očistili po vozišču razlitih motornih tekočini in nudili pomoč policiji. Poškodovano osebo so na kraju pregledali reševalci NMP Brežice.