Severni sij, slovenj gradec Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz...

902623_106-intervju-prva1 Svet24.si

Županja odprtih vrat, ki deli stanovanja in ...

1687541884-dsc07123-1687541751687 Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

vila klemen jaklic PL Reporter.si

Razkrivamo: take so dimenzije luksuzne vile Klemna...

rogaska Ekipa24.si

Sporno poslovanje slovenskega prvoligaša pod ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Ali Julija nosi lasuljo?

luka doncic dallas oklahoma pm Ekipa24.si

'Pretepeni' Dončić po težko prigarani zmagi ...

Kronika Mokronog, Brežice, Krško

Trčili vozili, padec motoristke, zagorela balirka

Piše: Radio Krka

Čas objave:
06.07.2015 18:14

Kar nekaj prometnih nezgod so zabeležili v policijskih poročilih,

Ob 12.10 se je na cesti Trebnje-Mokronog pri naselju Slovensko vas, občina Šentrupert, zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena kombinirano in osebno vozilo. V nesreči se je ena oseba poškodovala. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Trebnje so jo oskrbeli na kraju nesreče in odpeljali na zdravljenje v Splošno bolnišnico Novo mesto. Gasilci PGD Trebnje so pomagali reševalcem, odklopili akumulator, zavarovali kraj nesreče in pomagali policistom usmerjati promet.

Ob 11.02 je na cesti Brežice-Cundrovec, občina Brežice, padel mopedist. Posredovali so reševalci NMP ZD Brežice, ki so voznika na kraju oskrbeli in ga prepeljali v urgentni center SB Brežice. Obveščene so bile pristojne službe.

b 16.48 je v kraju Vihre, občina Krško, na njivi zagorela balirka. Gasilci PGE Krško in PGD Vihre so balirko pogasili, seneno balo pa razkopali. Lastnik je traktor uspel odmakniti od požara tako, da le-ta ni poškodovan. Do prihoda reševalcev NMP ZD Krško so gasilci občanu, ki se je nadihal dima nudili tudi prvo pomoč. Obveščene so bile pristojne službe.

Ob 17.52 je na starem mostu v Krškem padla motoristka. Posredovali so reševalci NMP ZD Krško, ki so motoristko oskrbeli in jo prepeljali v urgentni center SB Brežice. Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so mesto dogodka zavarovali in nudili pomoč reševalcem. Obveščene so bile pristojne službe.