mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Kronika Krško/Raka/Otočec

Udarili prodajalca na bencinskem servisu

Piše: PU Novo mesto

Čas objave:
04.01.2020 08:24

1. januarja zjutraj so krški policisti posredovali na bencinskem servisu, od koder so na pomoč klicali že pred sedmo uro. Na bencinski servis je prišlo pet moških, ki je kršilo javni red in mir, si hoteli sami postreči pijačo in se obnašali vsiljivo do zaposlenih, za nameček pa so še udarili 21-letnega prodajalca, ki jim očitno ni bil pogodu. Za prodajalca so poskrbeli na urgenci, kjer so ugotovili, da je lažje poškodovan. Policisti bodo za osumljene napisali kazensko ovadbo zaradi povzročitve poškodbe, nekaterim pa napisali plačilne naloge zaradi kršitve javnega reda in miru.

V sredo,1. januarja  popoldne so policisti posredovali v okolici Rake. Tam je 30-letnik pod očitnim vplivom alkohola kršil javni red in mir. Pomiriti se ni hotel – in ker ni šlo drugače – so mu nadeli lisice in ga odpeljali v pridržanje. Med vožnjo z marico je z glavo butal v stene vozila, se poškodoval, a kljub temu po zdravniškem pregledu ostal v pridržanju do streznitve.

Na Otočcu so v četrtek, 2. januarja popoldne napisali plačilni nalog prijavitelju, ki je lažno prijavil kršitev javnega reda in miru - izmislil si je, da ga pretepa in z nožem napad žena. Žena in otroci pa so policistom na kraju povedali popolnoma drugačno zgodbo kot jo je prijavitelj na številki policije 113.  Zvečer so istega moškega zaradi vpitja, prepiranja, razbijanja in groženj ter nadaljevanja prekrška v pijanem stanju policisti vklenili in ga odpeljali v pridržanje.