srce Svet24.si

Tedenski horoskop: nastopil je pravi čas, da vsak...

nataša-fidler Svet24.si

Nataša Fidler Mis: Ljudje morajo imeti možnost ...

drugi-tir, stanko-polanič, tine-vadnal, jurij-krč, janez-škrabec Necenzurirano

Nasledniki Ivana Zidarja tečejo nov krog #kolumna

Robert Golob Reporter.si

Če po krivem Golobu kdo podtika balkanske posle, ...

doncic (2) Ekipa24.si

To je realnost Dallasa brez Dončića: Mavericksi ...

Zelenski se bo vključil v festival v soboto, 11. februarja Odkrito.si

Ker Sanremo ostaja Sanremo ... Ali pač?

nika križnar Ekipa24.si

Jasno je, kaj se dogaja z Niko Križnar: Najbolj ...

Kronika Krško, Trebnje

Ukradel denar in nakit, škode za 4.500 evrov

Piše: R.K.

Čas objave:
12.11.2021 12:52

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 39 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 143 klicev. Obravnavali so prometno nesrečo z lažjimi telesnimi poškodbami in devet prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda.

Posredovali so zaradi devetih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih in v Črnomlju kršitelja pridržali. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj vloma, poškodovanja tuje stvari in tatvin. Posredovali so zaradi iskanja pogrešane osebe.

Poškodovanje tuje stvari
Na delovišču ceste v Dobah na območju PP Krško je 10. 11. med 19. in 21. uro nekdo poškodoval semafor in povzročil za okoli 2.000 evrov škode.

Na območju Birčne vasi je v noči na 11. 11. neznanec z drogov ob železniški progi odtujil progovni in telekomunikacijski kabel ter poškodoval dva drogova. S poškodovanjem in tatvino je povzročil za 8.000 evrov premoženjske škode.

V Rodinah pri Trebnjem je 11. 11. med 16. in 20. uro nekdo izkoristil odsotnost stanovalcev in skozi vrata vlomil v stanovanjsko hišo. Pregledal je prostore in našel ter odtujil denar in zlat nakit. Z vlomom in tatvino je povzročil za okoli 4.500 evrov škode.