bula Svet24.si

Mucek rabi novo utico, še raje pa svojo družino

astro Svet24.si

Horoskop za soboto, 28. januarja

2023-01-27 13.43.36 Necenzurirano

V posmeh državi: Snežičevi plakati pred vrati ...

borut pahor pisarna pl Reporter.si

Poglejte, koliko nadomestila bo prejemal Borut ...

adam delius Ekipa24.si

Olimpija zahteva 2,5 milijona evrov za mladeniča,...

Wednesday je med najbolj priljubljenimi serijami Odkrito.si

Netflix: »Zato ukinjamo serije, prihodnost je ...

cristiano ronaldo al nassr pm Ekipa24.si

Za to mu plačajo 200 milijonov? Noro, kakšno ...

Kronika Novo mesto

Ukradli avto, baker, gorivo in verige

Piše: PU Novo mesto, A.D.

Čas objave:
25.04.2019 12:15

Oškodovanec je v dopoldanskih urah novomeške policiste obvestil, da je najverjetneje v noči na sredo nekdo z dvorišča stanovanjske hiše na Belčjem vrhu ukradel osebni avto Opel astra karavan, kovinsko sive barve, registrskih oznak LJ 29-UPP. Vozilo je bilo odklenjeno, v njem pa kontaktni ključi vozila.

Občanom policisti vnovič svetujejo, da ključev ne puščajo v vozilih. Vozila naj zaklepajo tudi v primeru, da so parkirana na dvoriščih stanovanjskih hiš. Ključe naj hranijo na varnem mestu. Tudi kolesa in mopede naj hranijo v garažah ali podobnih objektih in vrata objektov zaklepajo. Z upoštevanjem osnovnih samozaščitnih ukrepov bodo na ta način bistveno zmanjšali tveganje, da postanejo žrtev kaznivega dejanja.

V kraju Jablance na območju Kostanjevice na Krki, je danes ponoči nekdo s strehe gospodarskega objekta ukradel okoli 40 metrov bakrenih žlebov in 30 metrov bakrenih cevi. Povzročil je za 3000 evrov škode.

V gozdu na območju Uršnih Sel pa je med 18. 4. in 24. 4. neznanec iz rezervoarja gozdnega traktorja iztočil in odtujil okoli 70 litrov goriva. Odtujil je tudi 13 verig za vleko.