sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

Scheffler 23 pm Ekipa24.si

Številka ena na svetu v lisicah! Ne boste ...

Kronika Krško, Dolenjske Toplice

Ukradli zlato in baker

Piše: Radio Krka

Čas objave:
12.08.2015 13:06

V Krškem je neznanec lastnikom, ki so bili na dopustu, ukradel zlatnino. Pri Dolenjskih Toplicah pa so s hiše zginili žlebovi in bakrena kritina.

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 51 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 177 klicev. Obravnavali so dve prometni nesreči, v katerih so se udeleženci lažje poškodovali in sedem prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. V Brežicah so zasegli avtomobil kršitelju cestnoprometnih predpisov, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Posredovali so zaradi devetih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj lahke telesne poškodbe, grožnje, ponarejanja listin, poškodovanja tuje stvari, vlomov in tatvin. Posredovali so zaradi požara in sprožitev signalno varnostnih naprav.

KRIMINALITETA

VLOMILI V HIŠO
Med 6. 8. in 7. 8. je v Krškem nekdo skozi vrata v pritličju vlomil v stanovanjsko hišo in odtujil zlat nakit. Lastnike, ki so bili v času vloma na dopustu, je oškodoval za 1000 evrov.

TATVINA

S strehe objekta v kraju Gradenc na območju Dolenjskih Toplic je neznanec v noči na 11. 8. odtujil bakreno kritino in žlebove. Povzročil je za okoli 500 evrov škode.

PROMETNA VARNOST

PROMETNE NESREČE
Novomeški policisti so bili 11. 8. dopoldan obveščeni o prometni nesreči v Novem mestu. Ugotovili so, da je 31-letni voznik osebnega avtomobila zaradi izsiljevanja prednosti trčil v avtomobil, ki ga je vozila 73-letna voznica. Voznica se je v nesreči lažje poškodovala.

Okoli 15. ure se je zgodila prometna nesreča v Krškem. 30-letna voznica osebnega avtomobila je vozila iz smeri Goleka proti Leskovcu in zapeljala na nasprotni vozni pas, kjer je trčila v avtomobil, ki ga je iz nasprotne smeri pravilno pripeljala 61-letna voznica. Lažje poškodovano 61-letno voznico so reševalci odpeljali v bolnišnico. Povzročiteljici nesreče so policisti izdali plačilni nalog.