Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Kronika

Umrl voznik osebnega avtomobila

Piše: R.K.

Čas objave:
16.01.2023 11:22

Danes okoli 7.30 so bili policisti obveščeni, da je v Škrjančah pri Novem mestu voznik osebnega avtomobila zapeljal s ceste in z vozilom obstal v jarku. Posredovali so reševalci, ki so ugotovili, da je moški umrl na kraju nesreče.

Zdravnik je odredil sanitarno obdukcijo, na podlagi katere bo ugotovljen vzrok smrti 45-letnega moškega iz Črnomlja. Policisti okoliščine še preiskujejo, o ugotovitvah bodo seznanili pristojno tožilstvo.

Povzročitelj nesreče pod vplivom alkohola in brez veljavnega vozniškega dovoljenja

Policisti PP Novo mesto so bili 13. 1. nekaj pred 18.30 obveščeni o prometni nesreči v naselju Prapreška pot na območju Otočca. Opravili so ogled, zbrali obvestila in ugotovili, da je 19-letni voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom, zapeljal s ceste in se prevrnil na streho. Povzročitelj, ki se v nesreči ni poškodoval in nima veljavnega vozniškega dovoljenja, je imel v litru izdihanega zraka 0,66 miligramov alkohola. Policisti so še ugotovili, da je vozil neregistriran in nezavarovan avtomobil, na katerem ni bilo nameščenih registrskih tablic. Avtomobil so mu zasegli, zaradi številnih kršitev napisali plačilni nalog in na sodišče naslovili obdolžilni predlog.

Kršitelju zasegli avtomobil

Med kontrolo prometa pri Dobličah so črnomaljski policisti 14. 1. okoli 9. ure ustavili voznika osebnega avtomobila Ford focus. Ugotovili so, da 56-letni voznik vozi brez veljavnega vozniškega dovoljenja, v litru izdihanega zraka pa je imel 0,35 miligramov alkohola. Avtomobil so mu zasegli, zaradi kršitev izdali plačilni nalog in na sodišče naslovili obdolžilni predlog.