radio1 Svet24.si

Janša s Kurzem na Triglav, Avdić s Pitschko na ...

operacija, kirurginja Svet24.si

Kirurginja zarezala v napačno nogo! Kazen 2700 ...

Ursula von der Leyen Svet24.si

Predsednica Evropske komisije o obveznem cepljenju...

jezus janez jansa pf ukom Reporter.si

Ali se bodo danes poslanci NSI odločili za Jezusa...

20210604-01063296 Necenzurirano

Vizjak bi imel za šefa Triglavskega narodnega ...

Meghan Odkrito.si

Meghan Markle - O tem še nikoli ni govorila ...

grilc Ekipa24.si

Sporočilo žene, ki TRGA SRCE: Smrt slovenskega ...

Kronika Semič, Krška vas

Uradno: 31-letnik podlegel poškodbam

Piše: Radio Krka

Čas objave:
22.10.2012 13:12

Na lokalni cesti v kraju Krupa je včeraj prišlo do hude prometne nesreče štirikolesnika. 31-letni voznik lahkega štirikolesnika je izgubil oblast nad štirikolesnikom in se prevrnil. Kot smo neuradno izvedeli, je voznik poškodbam podlegel.

Nesreča se je zgodila včeraj okoli 15. ure. Črnomaljski policisti so ugotovili, da je 31-letni voznik lahkega štirikolesnika vozil po lokalni cesti. Zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo je v blagem ovinku izgubil oblast nad štirikolesnikom in se prevrnil. Poškodovani voznik je bil s policijskim helikopterjem prepeljan v ljubljanski klinični center, kjer naj bi, kot smo neuradno izvedeli, danes podlegel poškodbam.

Policisti so še ugotovili, da voznik med vožnjo ni uporabljal zaščitne čelade in je vozil neregistriran štirikolesnik.

O hudi nesreči motoristke poročajo iz Krške vasi

Včeraj okoli 15. ure pa so bili policisti obveščeni o prometni nesreči motoristke v Krški vasi. Policisti PPP Novo mesto so z ogledom kraja prometne nesreče ugotovili, da je 45-letna motoristka iz Sevnice vozila motorno kolo Suzuki DL 1000 po lokalni cesti iz Drnovega proti Krški vasi. Ob vključevanju z neprednostno na prednostno cesto je zapeljala na desni rob vozišča in na pesek, izgubila oblast nad motorjem in padla. Poškodovanega 54-letnega potnika na motorju so reševalci odpeljali v bolnišnico, kjer so ugotovili, da gre za hude poškodbe noge. Policisti so povzročiteljici nesreče izdali tudi plačilni nalog zaradi neustrezne – obrabljene pnevmatike na motorju.(slika je simbolna)