Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Kronika Semič, Krška vas

Uradno: 31-letnik podlegel poškodbam

Piše: Radio Krka

Čas objave:
22.10.2012 13:12

Na lokalni cesti v kraju Krupa je včeraj prišlo do hude prometne nesreče štirikolesnika. 31-letni voznik lahkega štirikolesnika je izgubil oblast nad štirikolesnikom in se prevrnil. Kot smo neuradno izvedeli, je voznik poškodbam podlegel.

Nesreča se je zgodila včeraj okoli 15. ure. Črnomaljski policisti so ugotovili, da je 31-letni voznik lahkega štirikolesnika vozil po lokalni cesti. Zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo je v blagem ovinku izgubil oblast nad štirikolesnikom in se prevrnil. Poškodovani voznik je bil s policijskim helikopterjem prepeljan v ljubljanski klinični center, kjer naj bi, kot smo neuradno izvedeli, danes podlegel poškodbam.

Policisti so še ugotovili, da voznik med vožnjo ni uporabljal zaščitne čelade in je vozil neregistriran štirikolesnik.

O hudi nesreči motoristke poročajo iz Krške vasi

Včeraj okoli 15. ure pa so bili policisti obveščeni o prometni nesreči motoristke v Krški vasi. Policisti PPP Novo mesto so z ogledom kraja prometne nesreče ugotovili, da je 45-letna motoristka iz Sevnice vozila motorno kolo Suzuki DL 1000 po lokalni cesti iz Drnovega proti Krški vasi. Ob vključevanju z neprednostno na prednostno cesto je zapeljala na desni rob vozišča in na pesek, izgubila oblast nad motorjem in padla. Poškodovanega 54-letnega potnika na motorju so reševalci odpeljali v bolnišnico, kjer so ugotovili, da gre za hude poškodbe noge. Policisti so povzročiteljici nesreče izdali tudi plačilni nalog zaradi neustrezne – obrabljene pnevmatike na motorju.



(slika je simbolna)