Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Kronika Nm

V Bršljinu ukradli za 20.000 € opreme

Piše: Radio Krka

Čas objave:
08.01.2013 12:39

Ponoči so v Novem mestu neznanci vlomili v skladišče podjetja v Bršljinu in odtujili gostinsko opremo v vrednosti okoli 20.000 evrov.

Policisti Policijske uprave Novo mesto so od zadnjega poročanja intervenirali v 29 nujnih primerih. Obravnavali so tri prometne nesreče z lažjimi telesnimi poškodbami in tri prometne nesreče, v katerih je nastala materialna škoda. Posredovali so zaradi petih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj ponarejanja denarja, vlomov in tatvin. Posredovali so zaradi iskanja zgostitev prometa in ovir na vozišču.

KRIMINALITETA

VLOMA

V noči na 8. 1. so v Novem mestu neznanci vlomili v skladišče podjetja in odtujili gostinsko opremo v vrednosti okoli 20.000 evrov.

7. 1. popoldan je nekdo vlomil v stanovanjsko hišo v Črnomlju in odtujil gotovino in nakit. Škode je za okoli 1200 evrov.


PROMETNA VARNOST

PROMETNE NESREČE ZARADI NEPRILAGOJENE HITROSTI

7. 1. nekaj pred 7. uro se je zgodila prometna nesreča na regionalni cesti pri kraju Zavratec. 32-letna voznica osebnega avtomobila je zaradi neprilagojene hitrosti trčila v vozilo 41-letne voznice. Ta se je v nesreči lažje poškodovala.

7. 1. okoli 7. ure so bili o prometni nesreči obveščeni krški policisti. Voznik osebnega avtomobila je v bližini kraja Brege zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom, zapeljal s ceste in se prevrnil. Voznika so reševalci odpeljali v bolnišnico, kjer so ugotovili, da gre za lažje poškodbe.

7. 1. nekaj po 11. uri je v Dolenjih Skopicah voznica osebnega avtomobila zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo izgubila oblast nad vozilom in trčila v kamnito ograjo. Voznica in dva potnika v vozilu so se v nesreči lažje poškodovali.