Biodinamika 3 - RV_ZR mar 19 Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 25. septembra

koronavirus, meso, peka, odojek Svet24.si

Moškim, ki uživajo meso, bi prepovedali seks, ...

janša Necenzurirano

Zadnji Janšev juriš #kolumna

milan brglez sta3 Reporter.si

Ozadje Brglezove kandidature: kako ga je Golob ...

doncic (2) Ekipa24.si

Dončić se je pokesal in zadel v srce: Sem povsem...

boki13 Odkrito.si

Šokantna fotografija propadlega zvezdnika

zidan Ekipa24.si

Zidane preživel grozljiv padec s konja, skoraj bi...

Kronika Metlika, Novo mesto, Brežice, Straža

V Gornji Lokvici gorela brunarica, v Brežicah v zabojniku za papir

Piše: ReCO

Čas objave:
11.04.2021 11:17

Včeraj ob 22.38 je v naselju Gornja Lokvica v občini Metlika gorela brunarica. Gasilci PGD Metlika in Lokvica so odprli steno pri dimniku, pogasili požar, objekt pregledali s termovizijsko kamero in odsvetovali kurjenje do prihoda dimnikarja.

Ob 12.51 so v gozdu ob Mirnopeški cesti v Novem mestu goreli podrast in tri drevesa. Gasilci GRC Novo mesto in PGD Kamence so požar na površini okoli 1000 kvadratnih metrov omejili in pogasili.

Ob 16.03 so v gozdu pri naselju Male Brusnice goreli podrast in nekaj dreves. Požar so na površini 4500 kvadratnih metrov pogasili gasilci GRC Novo mesto in PGD Brusnice.

Ob 17.38 so na Poganškem vrhu v Novem mestu na več mestih gorele smeti, elektro vodniki in kabli. Gasilci GRC Novo mesto in PGD Šmihel pri Novem mestu so ogenj pogasili.

Ob 15.43 je na Bizeljski cesti v Brežicah gorelo v zabojniku za papir. Posredovali so gasilci PGD Brežice, ki so požar pogasili.

Ob 12.59 je v ulici Na Lazu v Novem mestu iz zabojnika za smeti iztekalo motorno olje. Gasilci GRC Novo mesto so oljni madež posipali z vpojnim sredstvom in očistili prostor.

Ob 18.27 je bilo na relaciji ceste Zalog–Hruševec v občini Straža, razlito motorno olje. Gasilci GRC Novo mesto in PGD Dolenja Straža so očistili oljni madež v dolžini enega kilometra.