Janko Sopar 2 Dobra karma

Janko Šopar po petih letih od upokojitve razkril,...

horoskop_astrologija Svet24.si

Horoskop za torek, 18. maja

UV-jelincic family M24 Reporter.si

Jelinčiču se mudi še pred poletjem končati ...

Franc Jurša Svet24.si

Jurša: »Če sem čisto iskren, bi si želel, da ...

20210301-01049413 Necenzurirano

Parlamenta ni sesula opozicija, ampak vlada ...

ceca-ražnatović, anastazija-ražnatović, napitnina Odkrito.si

Ceca je hčerki vzela napitnino in navdušila ...

altloop Donat Njena.si

Slovenija mora za svoje odpadke poskrbeti sama –...

Kronika Brežice, Črnomelj

V Malem Obrežu in Kanižarici gorele saje v dimniku

Piše: R.K./Spin

Čas objave:
22.04.2021 07:59

Včeraj ob Ob 20.44 so v naselju Mali Obrež v občini Brežice v dimniku stanovanjske hiše gorele saje. Gasilci PGD Mali Obrež in Veliki Obrež so požar pogasili in očistili dimniško tuljavo. Obveščene so bile pristojne službe.

Danes zjutraj ob 6.55 so v naselju Kanižarica v občini Črnomelj gorele saje v dimniku večstanovanjskega objekta. Gasilci PGD Črnomelj so odstranili drva iz peči centralne kurjave, s termovizijsko kamero pregledali dimnik in okolico ter odsvetovali kurjenje do prihoda dimnikarja.


Včeraj ob 16.53 so pri naselju Vukovci v občini Črnomelj našli neeksplodirano ubojno sredstvo. Pripadniki Državne enote za varstvo pred neeksplodiranimi ubojnimi sredstvi Dolenjske in Gorenjsko-Ljubljanske regije so odstranili in na kraju uničili iz obdobja druge svetovne vojne najdeno ročno bombo angleške izdelave in šest kosov pehotnega streliva italijanske izdelave.

Ob 21.03 so v ulici Pod smreko v Črnomlju stanovalci večstanovanjskega objekta zaznali vonj po plinu. Gasilci PGD Črnomelj so pregledali vse prostore v bloku in ugotovili, da zaradi slabega stanja dimnika prihaja po zračnikih do širjenja vonja po žveplu. Stanovalcem so svetovali zračenje stanovanj in do prihoda dimnikarja odsvetovali kurjenje.