900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Kronika Brežice, Črnomelj

V Malem Obrežu in Kanižarici gorele saje v dimniku

Piše: R.K./Spin

Čas objave:
22.04.2021 07:59

Včeraj ob Ob 20.44 so v naselju Mali Obrež v občini Brežice v dimniku stanovanjske hiše gorele saje. Gasilci PGD Mali Obrež in Veliki Obrež so požar pogasili in očistili dimniško tuljavo. Obveščene so bile pristojne službe.

Danes zjutraj ob 6.55 so v naselju Kanižarica v občini Črnomelj gorele saje v dimniku večstanovanjskega objekta. Gasilci PGD Črnomelj so odstranili drva iz peči centralne kurjave, s termovizijsko kamero pregledali dimnik in okolico ter odsvetovali kurjenje do prihoda dimnikarja.


Včeraj ob 16.53 so pri naselju Vukovci v občini Črnomelj našli neeksplodirano ubojno sredstvo. Pripadniki Državne enote za varstvo pred neeksplodiranimi ubojnimi sredstvi Dolenjske in Gorenjsko-Ljubljanske regije so odstranili in na kraju uničili iz obdobja druge svetovne vojne najdeno ročno bombo angleške izdelave in šest kosov pehotnega streliva italijanske izdelave.

Ob 21.03 so v ulici Pod smreko v Črnomlju stanovalci večstanovanjskega objekta zaznali vonj po plinu. Gasilci PGD Črnomelj so pregledali vse prostore v bloku in ugotovili, da zaradi slabega stanja dimnika prihaja po zračnikih do širjenja vonja po žveplu. Stanovalcem so svetovali zračenje stanovanj in do prihoda dimnikarja odsvetovali kurjenje.