Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Kronika Metlika, Novo mesto, Grosuplje

V Metliki bik hudo poškodoval moškega

Piše: R.K.

Čas objave:
15.10.2021 21:22

Ob 9.46 je v naselju Zemelj v občini Metlika bik poškodoval krajana. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Metlika so hudo poškodovanega krajana oskrbeli in ga prepeljali v Metliko, od koder ga je ekipa Enote helikopterske nujne medicinske pomoči s helikopterjem Slovenske vojske prepeljala v UKC Ljubljana.

Ob 13.20 sta na Mirnopeški cesti v Novem mestu trčili osebni vozili. V nesreči se je poškodovala ena oseba, katero so reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto oskrbeli in odpeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto. Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja, z vpojnimi sredstvi posuli razlite motorne tekočine ter pomagali policiji. Za odstranitev posledic prometne nesreče so poskrbeli delavci cestnega podjetja.

Ob 14.24 se je Pod hribom v občini Grosuplje, na štedilniku smodila pozabljena hrana. Gasilci PGD Grosuplje in PGD Šmarje Sap so odstranili posodo s štedilnika, pregledali kuhinjske elemente s termo kamero in prezračili celotno stanovanje. Do požara ni prišlo.

Ob 16.04 je na Košenicah gorel kup vejevja ob gozdičku. Gasilci GRC Novo mesto in PGD Šmihel pri Novem mestu so pogasili ogenj na površini okoli 50 kvadratnih metrov.