tutan lenard Svet24.si

FOTO: To je najbrž edini slovenski par, ki živi ...

paris Svet24.si

Taka je danes hčerka glasbene legende Michaela ...

Jože Podgoršek Necenzurirano

Ministru smo plačali nasad kostanja. Vse je ...

urska k z-pl3 Reporter.si

Bodo poslanke SDS spet norele? Poglejte novo ...

benjamin sesko Ekipa24.si

Mora Keka skrbeti!? Ne le Jan Oblak, poškodovan ...

Čeprav je nesreča močno zaznamovala njeno življenje, Juliane ne dojema sebe kot žrtev, temveč kot pr Odkrito.si

17-letnica, ki je ubežala smrti

dragic 2 Ekipa24.si

Goran Dragić brutalno iskreno o svoji ...

Kronika Novo mesto

V nesrečah poškodovani 4 kolesarji

Piše: PU Novo mesto

Čas objave:
04.05.2020 14:17

S Policijske uprave Novo mesto so danes sporočili, da se je 30. 4., nekaj po 11. uri zgodila prometna nesreča v Črmošnjicah. Policisti so opravili ogled in ugotovili, da je 63-letna voznica osebnega avtomobila zaradi neupoštevanja pravila o prednosti trčila v kolesarja, ki je pripeljal z njene desne strani.

Lažje poškodovanega kolesarja so oskrbeli v novomeški bolnišnici. Povzročiteljici nesreče so policisti zaradi kršitve cestno prometnih predpisov izdali plačilni nalog.

3. 5. so bili novomeški policisti obveščeni, da v bolnišnici oskrbujejo žensko, ki naj bi se poškodovala v prometnih nesreči. Zbrali so obvestila in ugotovili, da je 38-letna kolesarka peljala po Kandijski cesti v Novem mestu, zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča izgubila oblast nad kolesom, padla in si poškodovala glavo. Okoliščine nesreče policisti še preverjajo.

3. 5. so v bolnišnici oskrbeli še dva poškodovana kolesarja. Policisti so ugotovili, da sta 21-letnik in 24-letnik kolesarila na Gorjancih po gozdni poti po klancu navzdol. 24-letni kolesar je izgubil oblast nad kolesom in padel, mlajši pa je trčil vanj in prav tako padel. Oba sta v nesreči utrpela lažje poškodbe.