FyBh6rMXwAI53tj Svet24.si

Kitajski tigri v vojni v Ukrajini

osumljeni kd Svet24.si

To je moški, ki je bil nasilen na celjski ...

1664482811-dsc00710 Necenzurirano

Miklavčič brez tekmecev do 55-milijonskega posla...

20230605-01244576 Reporter.si

Neokusno: Premier Golob županom svetoval, naj ...

doncic dragic Ekipa24.si

Konec je! Zlati kapetan razblinil vse dvome, teh ...

2_kaja vidmar Njena.si

Kaja Vidmar s hrvaškim nogometašem pričakuje ...

quintana Ekipa24.si

Zdaj pa res ni več dvoma! Takole so Rogliča ...

Kronika Sevnica, Dolenjske Toplice, Šentjernej

FOTO: V nesreči na Radni trije poškodovani

Piše: R.K.

Čas objave:
20.07.2021 08:28

Včeraj ob 18.59 se je v naselju Radna v občini Sevnica zgodila prometna nesreča dveh osebnih vozil. V nesreči so bile poškodovane tri osebe. Gasilci PGD Sevnica so zavarovali kraj dogodka, s tehničnim posegom iz avtomobila rešili ukleščeno osebo, odklopili akumulatorja, preprečili iztek motornih tekočin, očistili cestišče ter nudili pomoč reševalcem, avto vleki in policiji. Reševalci NMP Sevnica so osebo oskrbeli na kraju nesreče, dve pa prepeljali v UC Brežice.

Ob 22.25 so na Leskovški cesti v Krškem, gasilci PGE Krško s tehničnim posegom vstopili v stanovanje, v katerem je bila mrtva oseba.

Ob 12.02 je občan v gozdu pri naselju Podturn pri Dolenjskih Toplicah ob pohodniški poti na Pogorelec, našel neeksplodirana ubojna sredstva. Nevarne najdbe, šest minometnih min kalibra 45 mm, minometno mino kalibra 81 mm, več kosov vžigalnikov, potisnih nabojev ter ojačevalcev eksplozije, vse ostanek druge svetovne vojne, nemške in italijanske izdelave, so pripadniki Državne enote za varstvo pred neeksplodiranimi ubojnimi sredstvi Dolenjske, Gorenjske in Ljubljanske regije odstranili, ustrezno zavarovali in uničili na kraju. O dogodku so bile obveščene pristojne službe.

Ob 6.36 so v Prvomajski cesti v Šentjerneju, gasilci PGD Šentjernej izčrpali vodo iz jaška dvigala v osnovni šoli Šentjernej.


Ob 8.18 so v Trdinovi cesti v Šentjerneju, gasilci PGD Šentjernej izčrpali vodo iz kletnih prostorov stanovanjskega objekta.
Ob 9.10 so v naselju Šmalčja vas gasilci PGD Šentjernej izčrpali vodo iz poslovnih prostorov reciklažnega centra.
Ob 10.55 so v naselju Volčkova vas gasilci PGD Šentjernej s tehničnim posegom odprli vhodna vrata in omogočili lastniku vstop v stanovanjsko hišo.

Ob 17.29 je na avtocesti Novo mesto—Ljubljana pri priključku Trebnje vzhod gorelo osebno vozilo. Gasilci PGD Trebnje so zavarovali kraj in pogasili požar. Delavci DARS-a so usmerjali promet in očistili cestišče.