1703079682-dsc6151-01-1703079660058 Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Kronika Novo mesto

V nesreči v Srebrničah poškodovan kolesar

Piše: Radio Krka

Čas objave:
10.05.2016 09:44

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 47 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 130 klicev. Obravnavali so tri prometne nesreče, v katerih so se udeleženci lažje poškodovali in štiri prometne nesreče, v katerih je nastala premoženjska škoda.

V Krškem so zasegli avtomobil kršitelju cestno prometnih predpisov, ki ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja. Posredovali so zaradi osmih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj grožnje, poškodovanja tuje stvari, vlomov in tatvin. Posredovali so zaradi požara in najdbe neeksplodiranih ubojnih sredstev, so sporočili s PU Novo mesto.

V nesreči poškodovan kolesar

Novomeški policisti so bili včeraj popoldne obveščeni o prometni nesreči v Srebrničah. Ugotovili so, da je 69-letni moški kolesaril proti Novemu mestu. V Srebrničah je zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča izgubil oblast nad kolesom in trčil v drog javne razsvetljave. Poškodovanega kolesarja so reševalci odpeljali v bolnišnico.

Vlomi in tatvine
V Novem mestu so včeraj dopoldne neznanci vlomili v dve stanovanji na Ragovski ulici in na Jakčevi ulici. Odtujili so prenosni računalnik, dokumente in nakit. Škode je za okoli 4500 evrov.

Ponoči pa je v okolici Novega mesta nekdo vlomil v gospodarski objekt in odtujil nahrbtno kosilnico. Lastnika je oškodoval za 700 evrov.