Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Kronika Opatija

V Opatiji umrl nekdanji nogometaš Kekove Reke in Bele krajine

Piše: Radio Krka/sta

Čas objave:
28.06.2015 15:18

V Opatiji je davi v prometni nesreči izgubil življenje 36-letni nekdanji hrvaški nogometni reprezentant Goran Brajković, ki je med aktivno nogometno kariero nosil tudi dresa Reke slovenskega trenerja Matjaža Keka in Bele krajine, se je smrtno ponesrečil za krmilom motocikla.

Tragična nesreča se je zgodila v trenutku, ko se je Brajković z motociklom s stranske ceste želel vključiti v promet, pri tem ga je zadel voznik osebnega vozila golf z reško registracijo, Brajković je umrl na kraju nesreče.

Brajković je nazadnje igral za hrvaški tretjeligaški klub Opatijo, kjer je bil po koncu tekmovalne poti trener najmlajših selekcij. Nekdanji hrvaški nogometni reprezentant v selekcijah do 20 in do 21 let, na članskem seznamu je bil le v letu 2001, na dveh prijateljskih tekmah proti Južni Koreji, se je najbolj izkazal v dresu svojega prvega kluba Reke, za katero je od 1998 do 2003 na 131 tekmah zabil devet golov.

Nato je sledil odhod v kijevski Arsenal, za katerega se v eni sezoni ni naigral, bil pa je tudi član Pomorca, slovenske Bele krajine, islandskega kluba HK Kopavogs, albanskega kluba Flamurtari Vlore in grške Kastorie.