hurgada, plaža Svet24.si

Morski pes je do smrti pogrizel še romunsko ...

šolar, šolarka Svet24.si

Fenomen slovenskega znanja: vsi odlični in vsi ...

Jaša jenull Necenzurirano

Kaj bo Jaša Jenull rekel ob izbiri šefa ...

pirc musar ms Reporter.si

Kako sta obogatela Nataša Pirc Musar in njen mož...

goran dragic 22 dj Ekipa24.si

Zlati kapetan piše zgodovino! Goran Dragić danes...

sfox Odkrito.si

Ima legendarna pevka in starleta raka?

goran dragic 22 mm Ekipa24.si

Nič ne bo z združitvijo Dončića in Dragića v ...

Kronika Krško, Novo mesto, Črnomelj

V Podbočju trčila osebno vozilo in motorist, v Perudini gorel lesen objekt

Piše: ReCO

Čas objave:
01.04.2021 09:28

Včeraj ob 17.12 sta v naselju Brod v Podbočju, občina Krško, trčila motorist in osebno vozilo. Posredovali so gasilci PGE Krško in reševalci NMP Krško.

Gasilci so zavarovali kraj dogodka, odklopili bateriji na vozilih in nudili pomoč reševalcem pri oskrbi in prenosu poškodovanega motorista do reševalnega vozila. Reševalci so voznico osebnega vozila prepeljali v UC Brežice, motorista pa v UC Novo mesto. Obveščene so bile pristojne službe.


Požari v naravi oziroma na prostem


Ob 19.41 so v Gornjem Brezovem posredovali gasilci PGD Sevnica, kjer so ob železniški progi goreli trije tramovi in trava. Gasilci so požar pogasili. 

Ob 19.40 so na Poganškem vrhu v Novem mestu goreli kupi vejevja. Gasilci GRC novo mesto in PGD Šmihel pri Novem mestu so pogasili požar na površini okoli 60 kvadratnih metrov.

Ob 19.59 je gorelo pri naselju Hrastovicao. Požar ob železniški progi so pogasili gasilci PGD Mokronog. Zgorelo je približno tisoč kvadratnih metrov suhe trave in podrasti.

Ob 22.36 je v Perudini gorel pomožen lesen objekt. Gasilci PGD Vinica in Hrast-Perudina so pogasili objekt velikosti 8 x 5m, ki je bil v požaru uničen. Vzrok požara bodo raziskale pristojne službe.