Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Kronika Krško, Novo mesto, Črnomelj

V Podbočju trčila osebno vozilo in motorist, v Perudini gorel lesen objekt

Piše: ReCO

Čas objave:
01.04.2021 09:28

Včeraj ob 17.12 sta v naselju Brod v Podbočju, občina Krško, trčila motorist in osebno vozilo. Posredovali so gasilci PGE Krško in reševalci NMP Krško.

Gasilci so zavarovali kraj dogodka, odklopili bateriji na vozilih in nudili pomoč reševalcem pri oskrbi in prenosu poškodovanega motorista do reševalnega vozila. Reševalci so voznico osebnega vozila prepeljali v UC Brežice, motorista pa v UC Novo mesto. Obveščene so bile pristojne službe.


Požari v naravi oziroma na prostem


Ob 19.41 so v Gornjem Brezovem posredovali gasilci PGD Sevnica, kjer so ob železniški progi goreli trije tramovi in trava. Gasilci so požar pogasili. 

Ob 19.40 so na Poganškem vrhu v Novem mestu goreli kupi vejevja. Gasilci GRC novo mesto in PGD Šmihel pri Novem mestu so pogasili požar na površini okoli 60 kvadratnih metrov.

Ob 19.59 je gorelo pri naselju Hrastovicao. Požar ob železniški progi so pogasili gasilci PGD Mokronog. Zgorelo je približno tisoč kvadratnih metrov suhe trave in podrasti.

Ob 22.36 je v Perudini gorel pomožen lesen objekt. Gasilci PGD Vinica in Hrast-Perudina so pogasili objekt velikosti 8 x 5m, ki je bil v požaru uničen. Vzrok požara bodo raziskale pristojne službe.