Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Kronika Jesenice

V Savi našli moško truplo

Piše: Radio Krka

Čas objave:
08.04.2013 16:00

Gorenjski kriminalisti so v strugi reke Save na Jesenicah sinoči našli truplo neznanega starejšega moškega. Njegova identiteta ni znana, policija prosi za pomoč.

Kot so moškega opisali predstavniki gorenjskih policistov, je star med 70 in 80 let, težak 65 kg, velik pa 173 centimetrov. Ima klinast obraz s poudarjeno spodnjo čeljustjo, čelno plešo ter krajše temne lase ob straneh in zadaj. V ustih je nosil zobno protezo, so še dodali. "Ob najdbi je bil oblečen v več plasti oblačil, in sicer v temno modro majico s kratkimi rokavi in napisom BASS BAR, karirasto srajco oznake OKAY XXL, puli temno modre barve na zadrgo z napisom FEROTI SPORT, volnen pulover rjave barve z napisom CAPRICIO in jopico sive barve na sredinsko kovinsko zadrgo z napisom MAVER. Na sebi je imel še žametne rebraste hlače bež barve z napisom Valdano Jeans, številka 48, z rjavim hlačnim pasom,“ so zapisali policisti in dodali, da je bil obut v polvisoke rjavo-črne pohodniške čevlje znamke ExTex, številka 41, na zapestju leve roke pa je imel ročno uro na kazalce znamke Casio, s črnim pletenim pasom.

Vse, ki bi po opisu prepoznali neznanega moškega ali bi kar koli vedeli o njem, naprošajo, da to sporočijo na najbližjo policijsko postajo ali pa pokličejo na interventno številko 113 oziroma na anonimni telefon policije 080 1200.