sophie, vibrator Svet24.si

Mladi mamici se je vibrator zataknil v zadnjici

matej periš Svet24.si

Analiza DNK potrdila očetove besede: "Matej je ...

zelenski jansa tw Necenzurirano

Janševo orožarsko darilo Ukrajini

tonin jansa bobo2 Reporter.si

Tonin je že pred tednom dni vedel, kakšno past ...

slovenija Ekipa24.si

Posnetek iz slačilnice v javnosti! Slovenke ...

ljubezen-po-domače, mija-in-lovro Njena.si

Lovro o škodoželjnih govoricah, da Mija ni več ...

doncic pivo Ekipa24.si

Dončić pil pivo na dan tekme z Warriorsi? ...

Kronika

V Sevnici trčila avto in kombi, v Krškem avto in motorist

Piše: R.K.

Čas objave:
07.07.2021 10:44

Včeraj ob 15.39 sta na Glavnem trgu v Sevnici trčili osebno in kombinirano vozilo. Gasilci PGD Sevnica so zavarovali kraj nesreče, s tehničnim posegom rešili osebo iz vozila in ji nudili prvo pomoč, usmerjali promet pred prihodom policije, odklopili akumulatorja, po izlitih motornih tekočinah posuli vpojna sredstva in vozili umaknili z vozišča. Nudili so tudi pomoč pri prenosu osebe do reševalnega vozila reševalcev NMP Sevnica, ki so v nesreči poškodovani osebi oskrbeli na kraju in ju nato prepeljali v ZD Sevnica.

Ob 17.54 se je prav tako na Glavnem trgu v Sevnici pri padcu s kolesom poškodoval kolesar. Poškodovanca so na kraju oskrbeli in prepeljali v ZD Sevnica reševalci NMP Sevnica.

Ob 20.02 je v naselju Podhosta v občini Dolenjske Toplice zaradi okvare tovornega vozila prišlo do izlitja olja po cestišču. Gasilci GRC Novo mesto so oljni madež na dolžini okoli 300 metrov posuli z vpojnim sredstvom ter očistili in oprali cestišče. Na kraju je bil prisoten tudi dežurni delavec cestnega podjetja.

Ob 21.55 sta na Zdolski cesti v Krškem trčila osebno vozilo in motorno kolo. V nesreči sta se dve osebi poškodovali. Reševalci NMP Krško so poškodovani osebi oskrbeli in prepeljali v SB Brežice. Gasilci PGE Krško so zavarovali mesto nesreče, odstranili motor in počistili cestišče.