Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Kronika

V Straži delavec padel z lestve, v Krškem s strehe

Piše: R.K.

Čas objave:
07.07.2021 19:41

Ob 9.44 je v Vavti vasi v Straži delavec padel iz lestve. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto so poškodovanega oskrbeli na kraju in prepeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto. Obveščene so bile pristojne službe.

Ob 16.16 sta se v Podbevškovi ulici v Novem mestu pri opravljanju dela v skladiščnih prostorih poškodovala dva delavca. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto so
poškodovana oskrbeli na kraju in prepeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto. Obveščene so
bile pristojne službe.


Ob 7.57 je v ulici Ob potoku v Krškem delavec padel s strehe stanovanjske hiše. Reševalci NMP Krško so delavca, ki je padel okoli štiri metre v globino na kraju ustrezno oskrbeli in prepeljali v UC Brežice. Obveščene so bile pristojne službe.

Ob 9.03 je v naselju Mihalovec v občini Brežice tovorno vozilo stisnilo kolesarja ob dvoriščno ograjo. Posredovali so reševalci NMP Brežice, ki so poškodovanega kolesarja na kraju oskrbeli in prepeljali v UC Brežice. Obveščene so bile pristojne službe.

Ob 15.14 je v naselju Svinjsko v občini Sevnica padla kolesarka. Reševalci NMP Sevnica so kolesarko, ki si je poškodovala nogo, na kraju ustrezno oskrbeli in prepeljali v UC Novo mesto. Obveščene so bile pristojne službe.

Ob 16. uri je helikopter Slovenske vojske v spremstvu dežurne ekipe HNMP Maribor poletel v SB Brežice, od koder je odpeljal obolelo osebo v UKC Ljubljana.

Ob 15.22 se je na lokalno cesto v bližini Globočic v občini Brežice podrlo drevo, ki je onemogočalo promet. Drevo so razžagali in odstranili delavci Komunale Brežice.