katerina tikhonova Svet24.si

Putinovo hčerko "dobili" v Nemčiji. Neverjetno, ...

volodimir zelenski Svet24.si

Zelenski vrača udarec Kissingerju

nkbm_bobo Necenzurirano

Povezave z Rusi ogrožajo madžarski prevzem Nove ...

tonin tank blato Reporter.si

Tonin zmanjšuje slovenske kontingente v mirovnih ...

bojkic 1 Ekipa24.si

Grozljivo! Član slovenskega prvoligaša brutalno ...

janja-zupan Odkrito.si

Se še spomnite nekdanje misice Janje Zupan? ...

simon rožman Ekipa24.si

Senzacija! Simon Rožman zapušča Celje, ...

Kronika Čatež ob Savi

V Termah Čatež pogorel gostinski lokal

Piše: STA

Čas objave:
08.02.2020 18:03

V Termah Čatež je zagorel večji objekt. Posredovali so gasilci 15 gasilskih društev Gasilske zveze Brežice, so sporočili iz centra za obveščanje pri upravi za zaščito in reševanje. Po neuradnih navedbah je zagorel gostinski objekt med drsališčem in Zimsko termalno riviero.

Ogenj je izbruhnil ponoči, v Regijskem centru za obveščanje Brežice so bili o njem obveščeni tik pred tretjo uro. Gasilci so požar pogasili. Zaradi suma prisotnosti nevarnih snovi so bili navzoči tudi gasilci Poklicne gasilske enote Krško. Dve osebi, ki sta se nadihali dima, so odpeljali v brežiško bolnišnico, so navedli v centru za obveščanje.

"Kljub trudu večjega števila gasilcev iz 16 gasilskih društev je objekt v celoti pogorel, nastala je velika premoženjska škoda," je za portal 24ur povedala tiskovna predstavnica Policijske uprave Novo mesto Alenka Drenik. Policisti, kriminalisti in kriminalistični tehniki sektorja kriminalistične policije Novo mesto bodo danes opravili ogled požarišča in ugotavljali vzrok za nastanek požara.