Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Kronika

Večkrat gorelo

Piše: R.K.

Čas objave:
11.03.2022 07:06

Včeraj so imeli gasilci na jugovzhodu Slovenije polne roke dela. Večkrat je zagorelo v Kočevju in Novem mestu, z ognjem pa so se borili tudi v Trebnjem, Grosuplju in Ribnici.

Sinoči nekaj minut pred 22. uro je ob Cesti na Trato v Kočevju gorela suha trava na površini okoli 500 kvadratnih metrov. Požar so pogasili gasilci PGD Kočevje.

Včeraj ob 20.51 je pri naselju Vejar v občini Trebnje gorela podrast, suha trava in grmičevje. Gasilci PGD Trebnje in Račje selo so omejili in pogasili požar na površini okoli 500 kvadratnih metrov.

Ob 20.46 so v naselju Trata, občina Kočevje, gasilci PGD Kočevje na dveh lokacijah pri podjetju Liko in za trgovskim centrom pogasili požar suhe trave na skupni površini 2.300 kvadratnih metrov.

Ob 20.16 je na Poganškem vrhu v Novem mestu gorela suha trava. Gasilci GRC Novo mesto in PGD Šmihel pri Novem mestu so požar na površini okoli 50 kvadratnih metrov pogasili.

Ob 18.57 je v naselju Brezje pri Grosupljem gorela suha trava na površini 0,5 hektara. Požar so pogasili gasilci PGD Grosuplje.

Ob 18.40 je v bližini naselja Hudo v občini Novo mesto gorela trava, grmičevje in podrast na površini okoli 500 kvadratnih metrov. Požar so pogasili gasilci GRC Novo mesto in PGD Kamence.

Ob 18.15 je v naselju Rakitnica, občina Ribnica, gorela trava na površini okoli 400 kvadratnih metrov. Gasilci PGD Rakitnica so požar pogasili.

Ob 17.03 je na Poganškem vrhu v Novem mestu gorela suha trava, podrast in grmičevje. Gasilci GRC Novo mesto in PGD Šmihel pri Novem mestu so omejili in pogasili požar na površini okoli 50 kvadratnih metrov.

Ob 16.37 je ob Črnomeljski cesti v Kočevju gorela trava na površini okoli 300 kvadratnih metrov.. Požar so pogasili gasilci PGD Kočevje.