kamera Svet24.si

Žena zasačila profesorja v objemu študentke

tutan lenard Svet24.si

FOTO: To je najbrž edini slovenski par, ki živi ...

BITENC Necenzurirano

Bešič Loredan in Bitenc skupaj proti Breclju

zvezdan martic2 Reporter.si

Bo to novi predsednik uprave RTV Slovenija?

benjamin sesko Ekipa24.si

Mora Keka skrbeti!? Ne le Jan Oblak, poškodovan ...

Čeprav je nesreča močno zaznamovala njeno življenje, Juliane ne dojema sebe kot žrtev, temveč kot pr Odkrito.si

17-letnica, ki je ubežala smrti

roglic Ekipa24.si

Zanimivo razkritje! Zdaj je jasno, kaj je Roglič ...

Kronika

Verižno trčenje pred mejnim prehodom

Piše: R.K.

Čas objave:
20.12.2021 06:17

Včeraj so gasilci posredovali, ko je vozilo obstalo na železniškem prehodu, pa tudi pri prometni nesreči v naselju Obrežje in pogasili goreče saje v Ivančni Gorici.

Včeraj b 17.55 je v naselju Gornje Brezovo, občina Sevnica, na cestno železniškem prehodu osebno vozilo zapeljalo na železniške tire in tam obstalo. Gasilci PGD Sevnica so odklopili baterijo, s tehničnim posegom vozilo izvlekli na cestišče in z vpojnimi sredstvi posuli iztekle motorne tekočine. V tem času je bil železniški promet oviran. V nesreči ni bilo poškodovanih. Obveščene so bile pristojne službe.

Včeraj ob 18.42 je na avtocesti pri naselju Obrežje, občina Brežice, v smeri mednarodnega mejnega prehoda Obrežje prišlo do naleta štirih osebnih vozil. Gasilci PGE Krško so protipožarno in protinaletno zavarovali kraj dogodka, z vpojnimi sredstvi posuli razlite motorne tekočine in nudili pomoč poškodovanim osebam do prihoda reševalcev. Reševalci NMP Brežice so oskrbeli štiri osebe in jih prepeljali v UC Brežice.

Včeraj ob 18.48 so v naselju Male Češnjice v občini Ivančna gorica gorele saje v dimniku stanovanjske hiše. Gasilci PGD Šentvid pri Stični so dimnik ohladili in očistili.