hurgada, plaža Svet24.si

Morski pes je do smrti pogrizel še romunsko ...

šolar, šolarka Svet24.si

Fenomen slovenskega znanja: vsi odlični in vsi ...

kdo vam laze1 Necenzurirano

Kdo vas hujska #kolumna

pirc musar ms Reporter.si

Kako sta obogatela Nataša Pirc Musar in njen mož...

sveca Ekipa24.si

Tragedija! Nogometaš storil samomor! Vrgel se je ...

sfox Odkrito.si

Ima legendarna pevka in starleta raka?

olimpija stozice mm Ekipa24.si

Olimpija ima novega trenerja! Jutri bo prestavila ...

Kronika

Verižno trčenje pred mejnim prehodom

Piše: R.K.

Čas objave:
20.12.2021 06:17

Včeraj so gasilci posredovali, ko je vozilo obstalo na železniškem prehodu, pa tudi pri prometni nesreči v naselju Obrežje in pogasili goreče saje v Ivančni Gorici.

Včeraj b 17.55 je v naselju Gornje Brezovo, občina Sevnica, na cestno železniškem prehodu osebno vozilo zapeljalo na železniške tire in tam obstalo. Gasilci PGD Sevnica so odklopili baterijo, s tehničnim posegom vozilo izvlekli na cestišče in z vpojnimi sredstvi posuli iztekle motorne tekočine. V tem času je bil železniški promet oviran. V nesreči ni bilo poškodovanih. Obveščene so bile pristojne službe.

Včeraj ob 18.42 je na avtocesti pri naselju Obrežje, občina Brežice, v smeri mednarodnega mejnega prehoda Obrežje prišlo do naleta štirih osebnih vozil. Gasilci PGE Krško so protipožarno in protinaletno zavarovali kraj dogodka, z vpojnimi sredstvi posuli razlite motorne tekočine in nudili pomoč poškodovanim osebam do prihoda reševalcev. Reševalci NMP Brežice so oskrbeli štiri osebe in jih prepeljali v UC Brežice.

Včeraj ob 18.48 so v naselju Male Češnjice v občini Ivančna gorica gorele saje v dimniku stanovanjske hiše. Gasilci PGD Šentvid pri Stični so dimnik ohladili in očistili.