900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Kronika

Verižno trčenje pred mejnim prehodom

Piše: R.K.

Čas objave:
20.12.2021 06:17

Včeraj so gasilci posredovali, ko je vozilo obstalo na železniškem prehodu, pa tudi pri prometni nesreči v naselju Obrežje in pogasili goreče saje v Ivančni Gorici.

Včeraj b 17.55 je v naselju Gornje Brezovo, občina Sevnica, na cestno železniškem prehodu osebno vozilo zapeljalo na železniške tire in tam obstalo. Gasilci PGD Sevnica so odklopili baterijo, s tehničnim posegom vozilo izvlekli na cestišče in z vpojnimi sredstvi posuli iztekle motorne tekočine. V tem času je bil železniški promet oviran. V nesreči ni bilo poškodovanih. Obveščene so bile pristojne službe.

Včeraj ob 18.42 je na avtocesti pri naselju Obrežje, občina Brežice, v smeri mednarodnega mejnega prehoda Obrežje prišlo do naleta štirih osebnih vozil. Gasilci PGE Krško so protipožarno in protinaletno zavarovali kraj dogodka, z vpojnimi sredstvi posuli razlite motorne tekočine in nudili pomoč poškodovanim osebam do prihoda reševalcev. Reševalci NMP Brežice so oskrbeli štiri osebe in jih prepeljali v UC Brežice.

Včeraj ob 18.48 so v naselju Male Češnjice v občini Ivančna gorica gorele saje v dimniku stanovanjske hiše. Gasilci PGD Šentvid pri Stični so dimnik ohladili in očistili.