Saša Einsiedler-18 Dobra karma

Minus na računu je za znano Slovenko postal ...

Ilda Šaulić Svet24.si

Srbska zvezdnica potrdila: noseča in okužena s ...

veselin djurovic pl Reporter.si

Obtožnica zaradi izsiljevanja podjetnika: če bi ...

otrok_vrtec Svet24.si

S koronavirusom okužena študentka, ki dela v ...

ales hojs Necenzurirano

Kava Aleša Hojsa, ki zanima NPU

Vojo Djuran Odkrito.si

Slovo optimista s prekrasnim glasom

2__BVP0244o Njena.si

Marko Potrč trdi: jutri se zapirajo meje s ...

Kronika Ljubljana/Novo mesto

Vlada soglaša z razpisom za vpis v magistrske in doktorske programe v Novem mestu

Piše: STA

Čas objave:
21.03.2019 13:49

Vlada je na današnji seji dala soglasje k razpisom za vpis v magistrske in doktorske študijske programe druge oz. tretje stopnje mariborske univerze in novomeške fakultete za informacijske študije za študijsko leto 2019/2020. Prav tako je soglašala z vsebino razpisov za vpis v magistrske programe druge stopnje s koncesijo.

Novomeška fakulteta za informacijske študije razpisuje en študijski program tretje stopnje, in sicer 18 vpisnih mest za vpis v prvi letnik za slovenske državljane in drugih članic EU ter Slovence brez slovenskega državljanstva in tujce.

Vlada je danes dala soglasje še k vsebini razpisov za vpis v magistrske študijske programe druge stopnje mariborske univerze in novomeške fakultete za informacijske študije ter v magistrske študijske programe s koncesijo Mednarodne fakultete za družbene in poslovne študije, Evropske pravne fakultete in Fakultete za državne in evropske študije Nove univerze za študijsko leto 2019/2020.

Skupaj je predlaganih 3724 vpisnih mest za vpis v prvi letnik za redni in izredni magistrski študij, in sicer 3039 mest za državljane Slovenije in drugih držav članic EU ter 685 mest za tujce in Slovence brez slovenskega državljanstva, so dodali na uradu vlade za informiranje.