zoopark-rožman Svet24.si

FOTO: Živalski vrt Rožman zaradi inšpekcije ...

angelček Svet24.si

To lahko pomeni, da ste zemeljski angel

dars Necenzurirano

Ne Dars, Kolektor bo odločil, za koliko milijonov...

cvikl legan xx Reporter.si

Milan Cvikl o obtožbah Jerce Legan: Prešla je ...

pogacar Ekipa24.si

Nepričakovana sprememba! Pogačar ne bo branil ...

polina-horbachova Njena.si

Sanjski Moški: Je bila spremenjena Polina noseča?

Tina Robnik Ekipa24.si

Nova slaba novica z belih strmin! Slovenska ...

Kronika Sevnica/Brežice/Črnomelj

Vlomilcem ni prevroče

Piše: PU Novo mesto, A.D.

Čas objave:
08.08.2018 10:25

V kraju Osredek pri Hubajnici, v občini Sevnica, je v noči na torek nekdo vlomil v nenaseljeno stanovanjsko hišo in odtujil kaminsko peč, vrtalnik in zamrznjeno meso. Lastnika je oškodoval za 600 evrov. V Brežicah je neznanec izkoristil odsotnost stanovalcev, ki so na dopustu in skozi okno vlomil v stanovanjsko hišo. Po prvih ugotovitvah naj bi odtujil zlat nakit, okoliščine pa policisti še preiskujejo.

Črnomaljski policisti so sinoči nekaj po 19. uri med kontrolo prometa v Črnomlju ustavili voznika osebnega avta Mercedes. Med postopkom so ugotovili, da 24-letni voznik nima veljavnega vozniškega dovoljenja, vlitru izdihanega zraka pa je imel 0,80 miligramov alkohola. Vozil je neregistriran in nezavarovan avtomobil, na katerem sta bili nameščeni različni registrski tablici, ki ne pripadata vozilu. Avtomobil so mu zasegli, izdali plačilni nalog in o kršitvah z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.


 Nezakonito prestopili državno mejo
Policisti so med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju Policijske postaje Črnomelj izsledili in prijeli 15 tujcev, ki so nezakonito prestopili državno mejo. Policijski postopki z državljani
Pakistana, Iraka in Nepala še niso zaključeni.